ISPOVEST SVEDOKA UBISTVA U JERKOVIĆU: "Mladić u crnoj jakni mu je prišao, upucao ga, stavio pištolj u torbu i pobegao!"

J.D.Lj.

11. 11. 2020. u 11:28

U naselju Braće Jerković jutros je ubijen Vedran R. (41).

ИСПОВЕСТ СВЕДОКА УБИСТВА У ЈЕРКОВИЋУ: Младић у црној јакни му је пришао, упуцао га, ставио пиштољ у торбу и побегао!

Foto: Printscreen

- Videla sam jutros oko 10 časova dok sam šetala psa kako mladić u crnoj jakni prilazi momku na trotoaru, upucava ga, stavlja pištolj u sivu torbu i beži. Ranjeni ostaje da leži na trotoaru, a moj suprug je odmah pozvao policiju i hitnu pomoć - kaže za "Novosti" očevidac ubista u naselju Braće Jerković.

Kako dodaje naša sagovornica, ona u prvom trenutku nije znala o kome je reč, a Hitna pomoć, koja je brzo došla, pokušala je da reanimira upucanog mladića.

Tek kasnije, kako objašnjava, prepoznala je upucanog, a reč je o Vedranu R. koji je od ranije poznat policiji i pravosudnim organima Srbije po izvršenju brojnih krivičnih dela, za šta je bio osuđivan. On je sin našeg poznatog fudbalera i majke koja u kraju u kojem je živeo slovi za izuzetnog doktora pedijatra.

Pre pet godina, podsetimo, Vedran je upucan ispred ulaza u porodičnu kuću u naselju Vraće Jerković, gde je živeo sa majkom. Jedan od metaka završio je u glavi, ali je posle višemesečnog lečenja uspeo da se oporavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)