OVO SU LICA HEROJA SA DORĆOLA: Moler Pavle i njegovi drugari spasli devojčicu (15) iz stana koji je goreo! (FOTO)

Novosti onlajn

27. 10. 2020. u 14:44

MOLER Pavle Gavura i njegove kolege spasli su danas 15-godišnju devojku iz stana koji gori na Dorćolu u ulici Visokog Stevana.

ОВО СУ ЛИЦА ХЕРОЈА СА ДОРЋОЛА: Молер Павле и његови другари спасли девојчицу (15) из стана који је горео! (ФОТО)

Foto: V.N.

Pavle i njegove kolege su videli dim kako kulja iz stana i nesrećnu devojku kako zove u pomoć sa terase sa zgrade dijagonalno u kojoj rade kao moleri.

Kako su nam na terenu ispričale komšije radnici su uspeli su da izvuku devojčicu tako što su napravili lanac sa sprata ispod.

Devojčica je spašena u poslednjem trenutku, jer je sekund kasnije u zapaljenom stanu počeo da pada plafon. Nju je uhvatio pavle, a uz njega su bila još četvorica kolega. Oni su poneli i konopac, vezali su druga Pavla a on je uspeo da je uhvati.

Foto: V.N.

Heroji sa Dorćola

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (5)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!