U JEDNOM DANU POČINIO 3 KRIVIČNA DELA Beograđanin se sporazumeo sa Tužilaštvom, a evo koliku kaznu je dobio

J.D.LJ.

19. 10. 2020. u 14:30

TREĆE osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, nakon izvedenih dokaznih radnji, sa osumnjičenim Ć.D. (40) zaključilo je sporazum o priznanju krivice, zbog izvršenja više krivičnih dela.

У ЈЕДНОМ ДАНУ ПОЧИНИО 3 КРИВИЧНА ДЕЛА Београђанин се споразумео са Тужилаштвом, а ево колику казну је добио

Ilustracija / Foto V. Danilov

Od strane suda izrečena mu je kazna zatvora u trajanju od devet meseci, uz izricanje mere bezbednosti-obavezno lečenje alkoholičara, koja će biti obavljena u zavodu za izvršenje za vreme trajanja zatvorske kazne, te mera bezbednosti-zabrana upravljanja motornim vozilom u trajanju od jedne godine, koja će se sprovesti nakon izdržavanja kazne.

Ć.D. je počinio sledeća krivična dela: ugrožavanje javnog saobraćaja, krivično delo nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi, krivično delo nasilje u porodici.

Podsetimo, osumnjičeni je putničkim vozilom učestvovao u saobraćajnoj nezgodi na uglu Nehruove i Vojvođanske ulice, u kojoj je šestoro lica zadobilo lake telesne povrede, nakon toga napustio je lice mesta, ne pružajući pomoć povređenim licima. Dalje se uputio kod supruge, koju je psihički maltretirao u Radničkoj ulici u Surčinu, a posle se vratio u stan u Ulici Jurija Gagarina, nastavio da putem društvenih mreža ugrožava sigurnost, tako što je uputio pretnje po život prijatelju od supruge, gde je pronađen od strane policijskih službenika.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)