UHAPŠEN POLICAJAC IZ KRAGUJEVCA: Osumnjičen da je pripadnik kriminalne grupe, pao prilikom primopredaje droge

Tanjug

09. 10. 2020. u 11:22

POLICAJAC iz Kragujevca S B, za koga se sumnja da je pripadnik organizovane kriminalne grupe, uhapšen je noćas sa još dve osobe, nakon izvršene primopredaje droge, oko 100.000 tableta ksalola, precizira se u novom saopštenju Tužilaštva za organizovani kriminal.

УХАПШЕН ПОЛИЦАЈАЦ ИЗ КРАГУЈЕВЦА: Осумњичен да је припадник криминалне групе, пао приликом примопредаје дроге

Foto: Ilustracija

Pored njega, po nalogu ovog tužilaštva, uhapšeni su i S. Z. za koga se sumnja da je organizator kriminalne grupe i N. Z. da je pripadnik te grupe, dok se jedan osumnjičeni nalazi u bekstvu, precizira se u saopštenju tog tužilaštva.

Pomenute tablete nalazile su se u 10 kartonskih kutija.

Primopredaja se odvijala tako što je iz jednog putničkog vozila deset kartonskih kutija prebačeno u drugo putničko vozilo u kojem se nalazio S. Z. kao ORGANIZATOR i N. Z. kao pripadnik grupe.

Oni su uhapšeni nakon višemesečnog predistražnog postupka u akciji koju su sproveli policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova, Direkcije policije, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala kao i Sektora unutrašnje kontrole.

Na teret im se stavlja udruživanje radi vršenja krvičnih dela i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Određeno im je policijsko zadržavanje i oni će uz krivičnu prijavu biti sprovedeni u Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)