MISLILI SMO DA JE ZEMLJOTRES: Ispovest supružnika u čiju kuću se automobilom zarila Kikinđanka (FOTO)

R.Šegrt

01. 10. 2020. u 17:29

DA u noći između srede i čevrtka nisu spavali u dnevnoj, već kao i obično, u spavaćoj sobi, Milan (34) i Ivana Pašić (27) iz Kikinde, možda, sada ne bi bili živi.

МИСЛИЛИ СМО ДА ЈЕ ЗЕМЉОТРЕС: Исповест супружника у чију кућу се аутомобилом зарила Кикинђанка (ФОТО)

Foto: R.Šegrt

Umesto telefonskog alarma razbudio ih je strahovit udarac, a onda su primetili prašinu u kući. Pomislili su da je zemljotres, ali nije bio. Bila je to saobraćajna nezgoda kada je automobilom "opel vektra" u njihovu kuću udarila njihova mlada sugrađanka (36). Dom im je razrušen, ali na sreću niko nije povrđen.

Foto: R.Šegrt

 

- Toga jutra trebalo je da radimo, on u prvoj smeni, od šest sati, a ja ceo dan. Oko pet sati smo odložili alarm, a onda nas je pola sata kasnije probudio nekakav siloviz udarac, čuli smo da se nešto ruši i videli smo dim i prašinu. Pomislili smo da je zemljotres, skočili smo i izleteli u dvorište.

Foto: R.Šegrt

 

Pošli smo na kapiju i onda videli zakucano auto u našu kuću i komšiju koga je sve to probudilo pa je pošao da nas budi– u šoku je ispričala Ivana.

Foto: R.Šegrt

 

Na sreću, devojčica  od 14 meseci nije bila sa njima, već kod bake na selu. Nijedno nije povređeno, a kada su u autu videli nepomičnu mladu ženu za volanom, nisu znali u kakvom je stanju. Kao medicinski radnik Ivana je odmah pozvala Hitnu pomoć.

- Žena za volanom bila je nepomična. Nismo mogli da otvorimo vrata do nje, već druga. Kada je za stigla Hitna pomoć i policija, ona desetak minuta nije mogla da komunicira. Tek posle sa usana smo pročitali da je bole noge i leđa. Bila je u šoku, odnela je Hitna služba. Mi na sreću nismo povrđeni. Da smo spavali u spavaćoj sobi, mislim da ne bi preživeli, jer su uništeni i soba i predsoblje –navodi Ivana koja sa suprugom u kući u Ulici Save Lipovanova živi nešto manje od četiri godine.

Foto: R.Šegrt

 

Njen suprug Milan kaže da je samo malo vremena trebalo da uđe u sobu i spremi se za posao.

- Čuo sam komšiju kako nas doziva i viče da nam je auto udario u kuću. Kad smo izašli, videli smo auto kako se bukvalno zario u zid  naše kuće i probio u sobu – opisuje Milan Pašić.

Saobraćajna nezgoda koja je Pašićima razrušila dom dogodila se na uglu ulica Save Lipovanova i Žarka Zrenjanina. Kikinđanka je automobilom “opel vektra” išla ulicom Žarka Zrenjanina i umeso da skrene u levo produžila je pravo i probila u kuću. Pretpostavlja se da je izgubila kontrolu nad vozilom. U ovoj nezgodi zadobila je povrede koje nisu opasne po život. Uviđaj na licu mesta obavila je kikindska policija, a istragu preuzelo Osnovno javno zužilaštvo.

Foto: R.Šegrt

 

UZROK ALKOHOL ?

Pašići navode da je u automobilu Kikinđanke koja im je razrušila kuću bilo flaša od alkoholnih pića i da je na pitanje policajaca da li je nešto pila potvrdno klimnula glavom. Kojom brzionom se auto kretao nije poznato, ali je isčupao drvo ispred kuće. Osim spavaće sove, oštećeno je i predsoblje prizemne kuće, a pokotine su se pojavile i u ostalim prostorijama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)