ZARILA MU NOŽ U GRUDI: U Novom Sadu uhapšena J.N. (38) osumnjičena za pokušaj ubistva

Lj.P.

28. 09. 2020. u 17:45

NOVOSADSKA policija uhapsila je J.N. (38), osumnjičenu za pokušaj ubistva i Z.J. (32) zbog postojanja osnova sumnje da je učestovala u tuči.

ЗАРИЛА МУ НОЖ У ГРУДИ: У Новом Саду ухапшена Ј.Н. (38) осумњичена за покушај убиства

Foto: Tviter/NS Uživo

Sumnja se da je J.N., prethodne noći, na ulici nožem ubola tridesetpetogodišnjeg muškarca u predelu grudnog koša nanevši mu teške telesne povrede. Osumnjičena Z.J. se tereti da je oštećenom zadala više udaraca.

 
Policija ih je ubrzo identifikovala i uhapsila, a kod osumnjičenih je pronađen nož za koji se sumnja da je predmet izvršenja krivičnog dela.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i one će, uz krivičnu prijavu, biti privedene Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
Prema nezvaničnim saznanjima "Novosti", reč je o nemilom događaju, koji je osvanuo na društvenim mrežama, a dogodio se u nedelju kasno uveče u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu.
Razlog svađe između njih zasada nije poznat, a na snimku se može videti da se raspravljaju, a onda je jedna od žena zamahnula belom kesom koju je držala u ruci udarila muškarca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)