KOCELJEVA ŠOKIRANA HAPŠENJEM NAČELNIKA: Bio je pred razvodom, ljubavnica ga je navodno ucenjivala, ali niko ne bi pomislio da može da ubije!

A. D.

24. 09. 2020. u 13:25

NAKON što se proneo glas o hapšenju Radovana R. (58), načelnika odeljenja za opštu upravu i javne poslove opštine Koceljeva, meštani ovog posavotamnavskog mesta potpuno su šokirani.

КОЦЕЉЕВА ШОКИРАНА ХАПШЕЊЕМ НАЧЕЛНИКА: Био је пред разводом, љубавница га је наводно уцењивала, али нико не би помислио да може да убије!

Foto: Printskrin

O Raši, kako ga zovu u Koceljevi, nedavno se čulo da je, navodno, pred brakorazvodnom parnicom, ali niko nije mogao da pretpostavi da on ustvari preživljava pravu dramu. Pogotovo jer je među sugrađanima poznat kao staložen i miran, koji nikada nije učestvovao ni u kakvim u ekscesima.

- Raša je poznat kao porodični čovek i ima suprugu, dvoje dece, troje unučića - priča meštanin Koceljeve koji ne želi da mu pominjemo ime. - Nedavno su se čule priče o njegovom razvodu, ali nisam obraćao mnogo pažnje. Ma sve je to za ljude, ali ovako nešto nisam mogao da zamislim.

Radovan R. je rodom iz Svileuve,odakle je i njegova ubijena ljubavnica, koja je inače radila kao servirka na Kliničkom centru u Beogradu i živela u Bariču. Šta se između njih događalo niko ne može da tvrdi, ali Raši je, očigledno, u jednom momentu pao mrak Ranisavljević je uhapšen na šabačkom mostu u noći između srede i četvrtka, odakle je nameravao da skoči pošto je u Bariču, nekoliko sati ranije, nožem usmrtio svoju ljubavnicu Jasminu L. (46).na oči.

Motiv ovog zločina, bar kako tvrde upućeni iz Koceljeve, mogla bi biti svađa dvoje ljubavnika. Radovan je, navodno, nameravao da raskine vezu, međutim, ubijena ga je ucenjivala.

Novinarima je Ranisavljević poznat iz poplava 2014. godine kada je bio poplavljen veći deo Koceljeve, a on je vredno radio i na odbrani i na sanaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)