KOCELJEVA ŠOKIRANA HAPŠENJEM NAČELNIKA: Bio je pred razvodom, ljubavnica ga je navodno ucenjivala, ali niko ne bi pomislio da može da ubije!

A. D.

24. 09. 2020. u 13:25

NAKON što se proneo glas o hapšenju Radovana R. (58), načelnika odeljenja za opštu upravu i javne poslove opštine Koceljeva, meštani ovog posavotamnavskog mesta potpuno su šokirani.

КОЦЕЉЕВА ШОКИРАНА ХАПШЕЊЕМ НАЧЕЛНИКА: Био је пред разводом, љубавница га је наводно уцењивала, али нико не би помислио да може да убије!

Foto: Printskrin

O Raši, kako ga zovu u Koceljevi, nedavno se čulo da je, navodno, pred brakorazvodnom parnicom, ali niko nije mogao da pretpostavi da on ustvari preživljava pravu dramu. Pogotovo jer je među sugrađanima poznat kao staložen i miran, koji nikada nije učestvovao ni u kakvim u ekscesima.

- Raša je poznat kao porodični čovek i ima suprugu, dvoje dece, troje unučića - priča meštanin Koceljeve koji ne želi da mu pominjemo ime. - Nedavno su se čule priče o njegovom razvodu, ali nisam obraćao mnogo pažnje. Ma sve je to za ljude, ali ovako nešto nisam mogao da zamislim.

Radovan R. je rodom iz Svileuve,odakle je i njegova ubijena ljubavnica, koja je inače radila kao servirka na Kliničkom centru u Beogradu i živela u Bariču. Šta se između njih događalo niko ne može da tvrdi, ali Raši je, očigledno, u jednom momentu pao mrak Ranisavljević je uhapšen na šabačkom mostu u noći između srede i četvrtka, odakle je nameravao da skoči pošto je u Bariču, nekoliko sati ranije, nožem usmrtio svoju ljubavnicu Jasminu L. (46).na oči.

Motiv ovog zločina, bar kako tvrde upućeni iz Koceljeve, mogla bi biti svađa dvoje ljubavnika. Radovan je, navodno, nameravao da raskine vezu, međutim, ubijena ga je ucenjivala.

Novinarima je Ranisavljević poznat iz poplava 2014. godine kada je bio poplavljen veći deo Koceljeve, a on je vredno radio i na odbrani i na sanaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Cvrle

25.09.2020. 10:43

Dakle ovako to ide u zemlji Srbiji: dobar čovek, miran, porodičan, tih, vredno spašavao živote i pomagao u nevolji, žrtva inače raspuštenica ga ucenjivala jer je hteo da prekine vezu, rasturila mu divan brak, on se kaje čak hteo da se ubije, ovo mu je prvi put da ubije, nije bilo namerno pao mu mrak na oči... Ma osloboditi, pravda za muškarce!

Mija

30.09.2020. 16:13

Cela Koceljeva zna da je Rasa bio sve samo ne miran porodican covek,ali kao i uvek glumataju iznenadjenje i licemerni su. Brak mu se raspao pre vise od 10 god.zbog afere. Zena fina ,deca vaspitana . Ali Rasa je SNS funkcioner, vedri i oblaci Koceljevom godinama,pa ovakvi clanci sluze da se ili opravda ili da dobije minimalnu kaznu.