ČULA SAM VRISKE, POKOSIO JU JE KOMBIJEM: Detalji zločina kod Čačka - ljubavni trougao umalo da se završi fatalno

V. Ilić

03. 09. 2020. u 13:16

JELENA P. (35), koja je teško povređena kada ju je bivši suprug Miloš J. (47) namerno pregazio kombijem u selu Bečanj, nadomak Čačka, i dalje se nalazi na odeljenju ortpedije čačanske bolnice. Njeno zdravstveno stanje posle teškog preloma butne kosti je, kako saznajemo, stabilno, i ona, na sreću, nije životno ugrožena.

ЧУЛА САМ ВРИСКЕ, ПОКОСИО ЈУ ЈЕ КОМБИЈЕМ: Детаљи злочина код Чачка - љубавни троугао умало да се заврши фатално

Foto: V. Ilić

Nesreća se, da podsetimo, dogodila u utorak veče oko 20 časova, kada je Miloš kombijem na seoskom putu bukvalno pokosio bivšu ženu i njenog sadašnjeg partnera Dragišu R. (48), koji je prošao sa lakšim povredama, odnosno zadobio je nagnječenje zgloba noge. Jelena je pre par meseci ostavila Miloša, koji živi u Mrčajevcima i sa kojim ima troje maloletne dece, i preudala se za Dragišu.

Kako samo saznali od Dragišine majke koja nije želela da se “njeno ime provlači po novinama”, Jelena je 20 godina, koliko je bila u braku sa Milošem, trpela porodično nasilje.

Tako je ona nama kazala, ne znam... Pričala je da je trpela maltretiranje i batine sve vreme braka. Zato je rešila da ga napusti i došla je kod nas kući, za mog sina Dragišu – rekla nam je starica, napomenuvši da je Dragiša pre osam meseci ostao bez supruge koja je preminula od teške bolesti.

- Miloš je te večeri hteo da je ubije, odnosno oboje je hteo da sahrani. Mučki ih je vrebao. Sačekao ih je kada su krenuli u šetnju i na njih namerno naleteo kombijem. Čula sam vrisku... Bilo je jezivo.. . Ovako bolesna sam išla i došla do njih, ležali su povređeni. Jelena je bila sva slomljena.

Ona dodaje da je Miloš i ranije fizički maltretirao njenog sina Dragišu, pa je tako jednom prilikom u centru Mrčajevaca na njega nasrnuo metalnom šipkom.

Hteo je da ga ubije. Ne znam kako on do sada nije završio u policiji, kako nije uhapšen. Nadam se da će sada biti osuđen, jer ovo je bio pokušaj ubistva. Ako ga budu pustili teško nama, to se neće završiti na dobro – ispričala nam je Dragišina majka.

- Teško i Jeleninoj deci, sada su ostala sama, znam da je stariji sin upisao srednju školu, starija ćerka je u osmoljetki, a ima i mlađu ćerku. Dragiša ih je juče zvao da ih pita kako su, šta rade, da bi starija ćerka rekla da za majku više neće da čuje i da je ona mrtva za njih. Strašno je to...

Dragiša je juče, kako saznajemo, na poziv policije, išao u Policijsku upravu da ponovo da izjavu o celom događaju. Milošu je određen pritvor, a tek nakon detaljne istrage biće poznato koje krivično delo će mu se stavljati na teret, a ne isključuje se da to bude i krivično delo za pokušaj ubistva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave