NOVOSAĐANIN PUCAO IZ AUTOMOBILA: Uhapšen mladić zbog pokušaja ubistva u Bačkoj Palanci

Lj.P.

27. 08. 2020. u 11:41

NOVOSAĐANINA M. P. (28), sa boravištem u Bačkoj Palanci, policija je uhapsila zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

НОВОСАЂАНИН ПУЦАО ИЗ АУТОМОБИЛА: Ухапшен младић због покушаја убиства у Бачкој Паланци

Foto Ilustracija / B. Subašić

Sumnja se, kako je saopštila Policijska uprava u Novom Sadu, da je, juče, u Bačkoj Palanci, autom sustigao dvadesetjednogodišnjeg meštanina na motociklu koji je, usled kočenja, pao na kolovoz, te da je, zatim, izašao iz vozila i pucao mladiću u nogu.

M. P. je pobegao, ali je, ubrzo, pronađen i uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biže priveden uz krivičnu prijavu bišem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Dvadesetjednogodišnjak je, kako saznajemo, pogođen u butinu, a posle ukazane lekarske pomoći u bačkopalanačkom Domu zdravlja, transportovan je u Urgentni centar KCV u Novom Sadu, gde je posle operacije zadržan na daljem lečenju.

Prema nezvaničnim saznanjima, razlog za ovaj događaj je sukob koji traje duže vreme.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo