NEDAVNO SE ČULA GALAMA: Evo šta kažu komšije o Aleksandri koja je sa detetom pala sa prozora u Lazarevcu (FOTO)

Novosti online

21. 08. 2020. u 22:26

UVEK je bila nasmejana, teško nam je da mislimo da bi se ona odlučila na tako drastičan korak da sa detetom skoči sa šestog sprata - kaže jedna od stanarki zgrade u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu koje je juče potresla stravična nesreća kada su majka Aleksandra E. i njen trogodišnji sin T. T. pali sa šestog sprata zgrade.

НЕДАВНО СЕ ЧУЛА ГАЛАМА: Ево шта кажу комшије о Александри која је са дететом пала са прозора у Лазаревцу (ФОТО)

Foto: Privatna arhiva

- Nisam čula da su ona i suprug ikada imali problema. Ali ko zna?... Jedna komšinica je nedavno čula neku galamu iz stana, ali nije znala da li su se svađali ili se dete igralo - rekla je stanarka solitera u Karađorđevoj 37.

Kako su Aleksandra i njen sinčić stradali utvrdiće istraga. Ono što za sad poznato je da su u 8.15 časova, sa terase šestog pala na plato na prvom spratu, iznad poslovnih prostorija lazarevačke "Lastre". Vrisku je čula prolaznica i odmaha policiju i Hitnu pomoć. U momentu kada su došle lekarske ekipe, mlada žena nije davala znake života. Verovatno je svojim telom ublažila pad sinčića, koji je bio živ, ali u teškom stanju, pa je odmah prevezen u Urgerntni centar gde je hitno operisan.

Posle nalaženja nagog tela nesrećne mlade žene na platou, policija je provalila u stan u kome je ona živela sa suprugom Nikolom T. i sinčićem T. T. Muž je u tom momentu spavao i navodno nije znao ništa o tragediji.

Kako je poginula Aleksandra, a teško povređen njen sin utvrđuje se, a jedna od mogućnosti, i to ona koja najčešće pominju istražitelji je da je mlada žena sa detetom u naručju skočila sa terase šestog sprata. Ako je to istina, za sada nije poznat razlog zbog koga se odlučlila na taj korak.

Rođaci poginule Aleksandre međutim odbijaju mogućnost da je u nameri da sebi i detetu oduzme život, sa T. T. skočila sa terase šestog sprata, kao i da je im je u tome "pomogao" njen suprug. Oni veruju da je sve splet nesrećnih okolnosti.

- Sumnjamo da je dete krenulo na terasu i da je ona pošla za njim. Ne verujem da bi se ubila, želela je to dete. Nije imala problema u braku. Bila je divna - rekao je njen brat Pavle C, sa kojim je Aleksandra E. odrasla.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!