SAZNANJA IZ ISTRAGE: Devojčice u Novom Sadu se tukle zbog para - SEVALI NOŽEVI

Z. GRUMIĆ

07. 08. 2020. u 22:25

SUKOB grupe devojčica u Novom Sadu umalo se nije tragično završio na raskrsnici Kisačke, Jovana Subotića i Ulice Vuka Karadžića, a posle obračuna uhapšena je N. V. (17).

САЗНАЊА ИЗ ИСТРАГЕ: Девојчице у Новом Саду се тукле због пара - СЕВАЛИ НОЖЕВИ

Foto Ilustracija Printscreen

Njoj se na teret stavlja pokušaj ubistva i određen joj je pritvor.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, svađa i fizički sukob izbili su između pet ili šest maloletnica, uzrasta između 15 i 17 godina, zbog navodnog duga. Mediji su preneli da je N. V. navodno iz kuće u Bukovcu, gde živi jedna od kasnije napadnutih devojaka, ukrala 10.000 dinara, koja je sa drugaricama došla da uzme svoj novac. Obračun, koji je najverovatnije započeo u kući osumnjičene N. V., u Ulici Vuka Karadžića, preneo se oko 20 sati na novosadske ulice. Intervenisala je i policija i uhapsila sedamnaestogodišnjakinju.

- Sumnja se da je posle svađe, u svom stanu čekićem udarila dve maloletnice, a zatim, kada su pokušale da pobegnu, na ulici jednu od njih kuhinjskim nožem ubola u gornji deo leđa, dok je drugu rasekla po ramenu - navedeno je u saopštenju iz Policijske uprave Novi Sad.

PRIJAVA

MALOLETNA N. V., kako se nezvanično saznaje, imala je ranije prijavu za nasilje u porodici, dok je njena vršnjakinja kojoj je ukazana pomoć posle incidenta, takođe poznata policiji. I uhapšena, navodno, ima hematom na glavi.

Obe povređene maloletnice su vozilom Hitne pomoći prevezene i medicinski zbrinute u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine. Kako je, za "Novosti", potvrdila doc. dr Jelena Antić, v. d. direktora te zdravstvene ustanove, zbog lakših povreda jedna od njih je zadržana u bolnici, dok je druga puštena na kućno lečenje.

OBRAČUN Mesto sukoba u širem centru Novog Sada, Foto Z. Grumić

- Devojčica rođena 2002. godine hospitalizovana je na odeljenju i dobrog je opšteg stanja. Ona ima lake telesne povrede i pratimo njeno zdravstveno stanje. Drugoj je ukazana pomoć i puštena je na kućno lečenje - navela je dr Antić.

Prema tvrdnjama očevidaca, jedan mladić je oko 20 časova ušao u prodavnicu i zamolio da neko od prisutnih pozove policiju jer je, kako je tvrdio, grupa devojaka napala njegovu devojku.

O događaju je obavešten  Centar za socijalni rad u Novom Sadu, pošto je reč o maloletnim osobama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (6)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)