NEGIRA TRGOVINU LJUDIMA: Mihajlo Maksimović pred sudom priznao posredovanje u prostituciji

J. D. Lj.

05. 08. 2020. u 21:19

U VIŠEM sudu u Beogradu u sredu je iznošenjem odbrane nastavljeno suđenje Mihajlu Maksimoviću, koji slovi za navodno najpoznatijeg estradnog makroa i koji se, kao i njegov brat Dušan Milenković, tereti za trgovinu ljudima i posredovanje u prostituciji.

НЕГИРА ТРГОВИНУ ЉУДИМА: Михајло Максимовић пред судом признао посредовање у проституцији

Mihajlo Maksimović / Foto: Z. Jovanović

Suđenje je održano bez prisustva javnosti, a kako "Novosti" saznaju iz izvora bliskih pravosudnim organima, Maksimović je u sredu detaljno izneo svoju odbranu i dalje negirajući trgovinu ljudima, ali priznajući posredovanje u prostituciji.

On je ispričao kako se upoznao sa sve tri devojke, tvrdeći da je to bilo na njihovu inicijativu. Navodno, oni su bili u dobrim odnosima skoro dve godine, koliko su devojke "radile", a sve je bilo na dobrovoljnoj bazi.

Maksimović je insistirao na tome da nikada i nikoga ni na šta nije primoravao, niti je bilo koja od devojaka bila žrtva. On tvrdi da su dve od tri devojke promenile svoj odnos prema njemu i priču o celoj situaciji tek kada su uhapšene, dok su bile sa klijentelom turskog porekla, i onda su svu krivicu svalile na njega, govoreći da su one žrtve u celoj priči.

Optuženi je takođe do detalja ispričao i da se trudio da uredno vodi svoj posao i knjige, po ugledu na mnoge zapadne države gde je to legalno, ne znajući da je to nelegalno u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)