DETALJI TRAGEDIJE KOD IRIGA: Ovo je Đurica koji se utopio u veštačkom jezeru

S.K.

03. 08. 2020. u 14:22

ĐURICA Nađ (55) iz Iriga, radnik JP "Komunalac" udavio se u ponedeljak u ranim jutarnjim satima na veštačkom jezeru u Šatrincima kod Iriga.

ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ КОД ИРИГА: Ово је Ђурица који се утопио у вештачком језеру

Foto: S. Kostić

Kako je došlo do utapanja nesrećnog čoveka, začuđeni su njegovi prijatelji koji kako kažu, da je Nađ bio dobar i iskusan plivač, te sumnjaju da je samo iz zdravstvenih razloga mogao da nastrada u jezerskim vodama.

Foto: S. Kostić

Kako nezvanično saznajemo Đurica je sa još nekoliko prijatelja otišao u nedelju uveče na jezero, da bi se tamo družili a usput i pecali. Ujutru u zoru on je ušao u vodu, kako bi se osvežio i plivao, a posle izvesnog vremena prijatelji koji su bili sa njim primetili su da ga nema. U panici da mu se nije desilo ono najgore pozvali su policiju, a telo nesrećnog čoveka kako pluta odjednom se pojavilo na površini jezera.

- Doktorka je konstatovala da smrt nije nastala nasilno, zato telo nije poslato na obdukciju. Zbog situacije u kojoj se nalazimo zbog korona virusa, telo je ipak stavljeno u limeni sanduk koji je hermetičkii zatvoren a zatim u drveni. Tako da se sanduk neće više otvarati a smešten je u kapelu do sahrane.- kaže Franja Mulaj pogrebnik preduzeća ''Mulaj'' koji je učestvovao u akciji vađenja utopljenika iz jezera.

Foto: S. Kostić

Đurica Nađ

Za Nađa Irižani kažu da je bio dobar drug, čovek, koji se uvek našao ljudima kada su bili u nevolji. Pored toga što je radio kao radnik Komunalca, pisao je i poeziju, zato je često učestovao u turističkim manifestacijama na kojima je čitao stihove pesama. Đurica će biti sahranjen sutra (utorak) u 11 časova na istočnom groblju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)