SAOBRAĆAJNA NESREĆA U RUMI: Među petoro povređenih i trudnica

S. Kostić

02. 08. 2020. u 22:36

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju, dva sata iza ponoći na uglu ulica Železnička i JNA, četiri osobe su lakše povređene, među kojima je i trudnica, dok je peta osoba zadobila teže telesne povrede i ona je prevezena u Opštu bolnicu u Sremskoj Mitrovici.

САОБРАЋАЈНА НЕСРЕЋА У РУМИ: Међу петоро повређених и трудница

Foto S. Kostić

Prema nezvaničnim informacijama, do sudara dva putnička vozila došlo je kada je vozilo koje se kretalo iz pravca Ulice JNA prešlo na crveno na semaforu i udarilo u vozilo "fijat bravo", koje se kretalo iz pravca Železničke. Od siline udara "fijat" se prevrnuo i udario u semafor, koji se izvalio.

Komšije iz obližnjih zgrada kažu da ih je jak udarac u toku noći probudio, a kada su izašli na terase i prozore, zatekao ih je stavičan prizor.

- Vozilo je bilo bočno okrenuto a iz njega su se čule kuknjava i vriska, pozvali smo odmah Hitnu pomoć, vatrogasce, policiju, koji su vrlo brzo stigli. U "fijatu" je bilo pet osoba, mladića i devojaka oko dvadesetak godina koji su se krvavi izvlačili kroz jedan razbijeni prozor. Na sreću svi su ostali živi, a trudnica, koja je bila takođe u tim kolima, zadobila je samo lakše povrede - kaže jedan od komšija koji je odmah pritrčao da pruži pomoć.

Rasuti delovi automobila u blizini banke i pošte, bili su tu i u nedelju ujutru, dok su Rumljani završavali svoje obaveze na obližnjoj pijaci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!