OBLJUBIO ČETIRI MALOLETNE SESTRE: Dragan osuđen na 19 godina zatvora

O. MATAVULj

24. 07. 2020. u 15:56 >> 15:58

DRAGAN B. (24) iz Laktaša osuđen je u Okružnom sudu u Banjaluci na jedinstvenu kaznu od 19 godina zatvora zbog obljube nad tri maloletnice rođene 2005., 2007. i 2008. godine, te "druge polne radnje" nad devojčicom 2013. godište.

ОБЉУБИО ЧЕТИРИ МАЛОЛЕТНЕ СЕСТРЕ: Драган осуђен на 19 година затвора

Foto Depositphotos

Radi se o deci njegove ljubavnice M. J. protiv koji se vodi odvojen postupak zbog sumnje da je u više navrata pred maloletnim ćerkama imala seksualne odnose s optuženim Draganom B.

Suđenje u ovom predmetu je bilo zatvoreno za javnost, a radi zaštite dece nećemo objavljivati puni identitet majke i optuženog, kao ni detalje optužnice. Okružno javno tužiaštvo Banjaluka Dragana B. je teretilo da je s devojčicama imao polne odnose u njihovoj, ali i svojoj kući od marta 2019. do februara 2020. godine i to dok je majka bila u drugoj prostoriji.

Tačnije optužnica ga tereti da je obljubio tri sestre, a da je nad četvrtom počinio "drugu polnu radnju izjednačenu s obljubom", kao i za zadovoljene polnih strasti pred detetom. Sa svima je u više navrata imao odnose, a s jednom od žrtava oko 30 puta.

Pojašnjava se da je Dragan B. bio u ljubavnoj vezi sa majkom devojčica, te da je u odsustvu oca dece svakodnevno boravio u njihovoj kući, pomagajući u poljoprivrednim radovima i slično.

Dragan B. uhapšen je 6. februara, zajedno s majkom devojčica M. J. koja se sumnjičila za navođenje deteta na prisustvovanje polnim radnjama.

Kao što su "Novosti" pisale svi koji su bili uključeni u istragu policajci, socijalni radnici i psiholozi bili su šokirani saznanjima do kojih su došli radeći na ovom slučaju.

- To je prosto nepojmiljvo ljudskom umu... - govorio je izvor iz istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije