TRAGEDIJA NA PUTU ALEKSANDROVAC-BRUS: Poginuo motociklista u čeonom sudaru sa kombijem

S. Babović

21. 07. 2020. u 19:18

MLADIĆ M.P.(29) iz okoline Trstenika poginuo je danas u čeonom sudaru motocikla i kombi-vozila u na državnom putu Aleksandrovac-Brus,saznaju “Novosti”.Nesrećni mladić je u trenutku tragedije upravljao motociklom.

ТРАГЕДИЈА НА ПУТУ АЛЕКСАНДРОВАЦ-БРУС: Погинуо мотоциклиста у чеоном судару са комбијем

Foto: Privatna arhiva

-Prema prvim informacijama do udesa je došlo na lokaciji “Slava” u ataru sela Kobilje i to u nešto blažoj krivini-navodi nezvanično izvor “Novosti”.- M.P.je vozio motocikl iz pravca Aleksandrovca ka Brusu, dok se iz suprotnog pravca kretalo kombi-vozilo za čijim je volanom bio S.M.(19).iz okoline Brusa.

Posledice direktnog sudara mogle u se videti svuda na putu,a oba vozila su posle nesreće završila van asfalta.Više detalja biće poznato po završetku istrage i pristizanju rezulata obdukcije,koja će biti obavljena po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Brusu.

Od vozača je uzeta krv na analizu kako bi se utvrdilo eventualno prisustvo alkohola i prema njemu je određena mera zadržavanja do 48 sati. Kako nezvanično saznajemo, danas je vozač S.M. napunio 19.godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)