POLICIJA TRAGA ZA MALBAŠOM: Fudbaler ima saznanja o ranjavanju u Zemunu?

Z. U. - S. J. M.

15. 07. 2020. u 21:33

ZA bivšim fudbalerom Partizana i reprezentativcem Nikolom Malbašom (43), prema nezvaničnim saznanjima, raspisana je potraga kako bi se razjasnilo teško ranjavanje Igora N.(47), koji je prošle nedelje izboden nožem u svom automobilu u Zemunu. Više javno tužilaštvo u Beogradu je, za sada, ovaj događaj okarakterisalo kao pokušaj ubistva!

ПОЛИЦИЈА ТРАГА ЗА МАЛБАШОМ: Фудбалер има сазнања о рањавању у Земуну?

Nikola Malbaša / Foto N. Paraušić

- U toku je prikupljanje potrebnih obaveštenja i materijalnih tragova kako bi se došlo do dokaza i svih aktera ovog slučaja - rečeno nam je u VJT. - Za počiniocem se traga.

Šta se tačno dogodilo prošle srede, 8. jula uveče, u Bačkoj ulici, na okretnici autobusa GSP na linijama "18" i "83", još se istražuje. Tada su pojedini mediji izvestili da je Igor N. povrede zadobio u obračunu sa više zasad nepoznatih osoba. Rane su mu bile nanete oštrim predmetom.

Kolima Hitne pomoći prebačen je u bolnicu gde je operisan. Navodno, imao je višestruke ubode, nanete oštrim predmetom. Njegovo stanje je, za sada, stabilno.

- Još je nejasno šta se dogodilo te večeri i sa kim se sve Igor sukobio - navodi izvor "Novosti". - Prema nekim informacijama, tu se zatekao i Malbaša, koji živi u blizini. Policija ga nije našla na adresi i za njim je raspisana potraga. On bi trebalo da donekle razjasni sve okolnosti krvavog događaja.

IGRAO LIGU ŠAMPIONA

MALBAŠA je karijeru započeo u FK Zemun, da bi kasnije nastupao i za apatinsku Mladost. Prvoligašku afirmaciju doživeo je u Hajduku iz Kule, da bi u sezoni 2002/2003. potpisao za Partizan, u vreme dok je "crno-bele" trenirao Lotar Mateus. Navijačima Partizana u lepoj uspomeni ostao je njegov gol postignut Đurgardenu sa penala, u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Igrao je za Partizan u Ligi šampiona 2003/2004. Nastupao je i za Terek, AEK, Koblenc i Šandong.

Inače, Igor N. je stari znanac policije i ima debeo dosije. Privođen je i pisane su mu krivične prijave zbog trgovine narkoticima, ali i krađe automobila, zbog čega je i osuđivan.

Otkud Malbaša u ovom društvu, javnosti nije poznato. Posle završetka sportske karijere, on se povukao u rodni Zemun i uplovio u privatan biznis. U ovom kraju Beograda živi i Igor N., a prema nekim informacijama njih dvojica su svojevremeno bili čak i komšije, pa verovatno poznanstvo traje od detinjstva. Da li je prošle nedelje sukob izbio između njih dvojice ili je bilo upleteno još osoba znaće se po završetku istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)