PRIPREMNO ROČIŠTE U SLUČAJU "JOVANJICA": Koluvija pred sudom 28. jula

Novosti online N.B.

11. 07. 2020. u 17:44 >> 18:52

PRED Specijalnim sudom u Beogradu za 28. i 29. jul zakazano je pripremno ročiste protiv Predraga Koluvije, većinskog vlasnika kompanije "Jovanjica", koji je sa još devet osoba optužen za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

ПРИПРЕМНО РОЧИШТЕ У СЛУЧАЈУ ЈОВАЊИЦА: Колувија пред судом 28. јула

Foto: MUP Predrag Koluvija Foto: "Tviter"

Tužilaštvo tvrdi da su na poljoprivrednom dobru, nadomak Stare Pazove, uzgajali marihuanu. Koluvija i ostali, uhapšeni su 14. novembra prošle godine i tada je saopšteno da je policija pronašla ilegalnu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima. Zaplenjeno je 649,4 kilograma osušene marihuane i 65.581 stabljika ove opojne droge u sirovom stanju, težine skoro četiri tone.

Advokat Zora Dobričanin Nikodinović, Koluvijin branilac, navodi da želi što pre da izadju pred sud i tamo iznesu svoje dokaze. Napominje da nisu pisali odgovor na optužnicu, kako se postupak ne bi odugovlačio.

Dobričanin Nikodinović napominje i da su nakon što je optuznica stala na pravnu snagu, usledila nova hapšenja osumnjičenih, uglavnom policijskih i pripadnika službi bezbednosti, pod sumnjom da ih je Koluvija organizovao u kriminalnu grupu.

- Samim tim činom, daje se do znanja da nema organizovane kriminalne grupe u optužnici koja je stala na pravnu snagu i da su dokazi u njoj tanki - naglašava advokat.


 

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima