UBISTVO MALE DANKE POTRESLO REGION: Udarna vest u svim medijima u regionu

Novosti online

04. 04. 2024. u 16:52

UBISTVO male Danke Ilić potreslo je i ceo region, pa mediji u okruženju na svojim naslovnim stranama imaju vesti o tom monstruoznom zločinu.

УБИСТВО МАЛЕ ДАНКЕ ПОТРЕСЛО РЕГИОН: Ударна вест у свим медијима у региону

Foto. Novosti

Hrvatski portal Indeks.hr na naslovnoj strani donosi priču o ubistvu male Danke i nastavku istrage koja se vodi u našoj zemlji.

"Policija sa psima upala u dvorište osumnjičenog, dignuti dronovi. Telo premešteno", jedan je od naslova na tom portalu, a ovaj mediji gotovo iz sata u sat prati nastavak ove priče i potragu za telom nastradale devojčice.

Radio televizija Republike Srpske, danima izveštava o ovom događaju, a danas u udarnom terminu objavnjuje najnovije informacije, kao i obraćanje ministra policije Srbije Bratislava Gašića povodom ubistva devojčice.

Radio televizija Crne Gore iz sata u sat izveštava o zločinu koji se dogodio nedaleko od Bora, i prenosi izjave srpskih zvaničnika tim povodom.

U udarnom tekstu na naslovnoj strani portal donosi najnovije infromacije o potrazi za telom ubijene devojčice.

Portal iz Bosne i Hercegovine klix.ba takođe, među najnovijim vestima donosi priču o ovom događaju kao i rekonstrukciju ubistva Danke Ilić, koju je na konferenciji za medije detaljno objasnio ministar unutrašnjih poslova Srbije Bratislav Gašić.

Hrvatski HRT ima priču na naslovnoj strani o desetodnevnoj međunarodnoj potrazi za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić iz okoline Bora, čiji je nestanak prijavljen 26. marta, a koja je okončana danas vešću o njenoj smrti.

Nestanak male Danke, nažalost, završio se na najtragičniji mogući način, zaključuje u se u tekstu HRT-a.

Makedonska televizija Telma, pored vesti o ubistvu male Danke, nastavlja da izveštava o policijskoj potrazi za njenim telom u okolini Bora.

BONUS VIDEO: "Novosti" pred kućom osumnjičenog za ubistvo male Danke

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove