TRAGEDIJA KOD PANČEVA Majka četvoro dece biciklom podletela pod traktor koji je vozio njen teča, lekari mogli da konstatuju samo smrt

Novosti online

08. 02. 2024. u 23:37

Majka četvoro dece (30) J. P. poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras oko 17 sati u Dolovu kod Pančeva.

ТРАГЕДИЈА КОД ПАНЧЕВА Мајка четворо деце бициклом подлетела под трактор који је возио нјен теча, лекари могли да констатују само смрт

Foto: Milena Anđela/Profimedia/Ilustracija

Kako se nezvanično saznaje od meštana Dolova, ona je vozila bicikl i prilikom spuštanja niz breg, odnosno kosu ulicu, nadomak Osnovne skole "Aksentije Maksimović" kod autobuske stanice, podletela je pod traktor.

Očevici kažu da se traktor nije kretao brže od 20 na sat i bio je propisno osvetljen. Pretpostavlja se da kočnice na biciklu nisu bile ispravne ili su otkazale, jer se žena uopšte nije zaustavila spuštajući se niz veliki nagib.

Hitna pomoć mogla da kosntatuje samo smrt

Napori medicinskih sestara iz Dolova i drugih meštana koji su pritrčavali u pomoć bili su uzaludni. Hitna pomoć je stigla u roku od 10 minuta i mogla je samo da konstatuje da je mlada žena podlegla povredama. Pretpostavlja se da je ona biciklom krenula po dete u školu.

Da tragedija bude veća, ispostavilo se da je traktorom upravljao teča nesrećne žene, koji je ovu tragediju izuzetno teško podneo. Scene na licu mesta su, prema rečima Dolovaca, bile više nego potresne.

Policija je na licu mesta obavila uviđaj.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!