"NIJE BILO NJEGOVO VREME" - MAJKA I SESTRA NAKON ZLOČINA NEUTEŠNE: "Srce me boli kad pričam o tome"

Novosti onlajn

17. 10. 2023. u 16:18

UBISTVO Dejana Radulovića (29), zvanog Deni Srbin, koje se dogodilo 29. jula oko 15.40 sati po lokalnom vremenu u elitnom delu Sidneja, povezano je sa organizovanim kriminalom, prenosi sumnje istražitelja "Skynews".

НИЈЕ БИЛО ЊЕГОВО ВРЕМЕ - МАЈКА И СЕСТРА НАКОН ЗЛОЧИНА НЕУТЕШНЕ: Срце ме боли кад причам о томе

Foto: Printskrin Facebook

Podsetimo, australijska policija uhapsila je u utorak Maseija T. (19) zbog sumnje da je povezan sa zločinom, a ovaj portal navodi da je ranije u septembru uhapšen još jedan osumnjičeni star 30 godina.

- Tinejdžer je uhapšen zbog ubistva čoveka povezanog sa organizovanim kriminalom u Sidneju ranije ove godine - prenose mediji.

Australijski mediji navode i da je Radulović brutalno pretučen, izboden nožem a potom upucan, posle svađe sa dvojicom muškaraca. Hitna pomoć je brzo stigla na mesto zločina i teško povređenog Srbina prebacila u bolnicu, ali mu na žalost nije bilo spasa.

- Istražitelji su ubrzo pronašli beli džip, koji je zapaljen a u njemu je otkriven i pištolj, za koji se sumnja da je korišćen u ubistvu - preneli su mediji.

Oni navode i da je policija formirala "udarnu grupu" za rasvetljavanje ovog zločina.

- Početkom septembra 30-godišnji muškarac optužen je za saučesništvo u ubistvu i ometanju istrage teškog krivičnog dela, a drugi uhapšeni Maseij T. bi danas trebalo da bude priveden u sud - navode oni.

Policija je, kako prenose, pozvala sve građane koji imaju informacije i mogu da pomognu istražiteljima, da se jave.

Inače, australijski mediji prenose i nezvanične informacije da je ubijeni Dejan Radulović u vreme zločina bio na uslovnoj slobodi, zbog krivičnog dela vezanog za drogu. Za australijske medije, posle zločina oglasile su se i majka i sestra ubijenog Radulovića. One su prijatelje i porodicu pozvale na poslednji oproštaj, naglašavajući da su im "srca slomljena".

- Nikada neću preboleti smrt brata, ostalo je još puno stvari koje sam želela da mu kažem, ali nisam uspela. Neka Dani počiva u miru. Bio je pravo ljudsko biće. Bio je tako dobar prema svima oko sebe. Srce me boli kad pričam o tome. Nije bilo njegovo vreme - izjavila je njegova sestra.

BONUS VIDEO: KOMŠIJE U ŠOKU POSLE UBISTVA U MLADENOVCU: Dušan bio izvanredan čovek i sjajan majstor

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić