"BIO JE MALO ČUDAN ODUVEK..." Komšije o dečaku (13) koji je ubio vršnjaka u Niškoj Banji

Novosti online

05. 10. 2023. u 20:19

"BIO je malo čudan oduvek. Uvek je išao sam ulicom. Kada je hodao, kao da je brojao. Pođe nekoliko koraka, pa se vrati".

БИО ЈЕ МАЛО ЧУДАН ОДУВЕК... Комшије о дечаку (13) који је убио вршњака у Нишкој Бањи

Foto: J.Ćosin

Ovim rečima komšije iz Tošketove ulice u Niškoj Banji opisuju M. M. (13) iz tog mesta koji je, kako se sumnja, jutros oko 11 časova nožem usmrtio najboljeg druga A. S. (13).

Zločin se desio u kući osumnjičenog pod okolnostima koje se zvanično još utvrđuju.

Komšije iz ulice u šoku su zbog svega što se desilo. Prisećaju se nesvakidašnjeg ponašanja osumnjičenog dečaka, za koga ipak ne kažu da je pravio problem u kraju.

- Nisam ga viđao u grupi na ulici. Uvek je sam, nekako se on uvek izdvoji. Deca su često na igralištu, tu iznad kuća, igraju fudbal. Njega, međutim, nema na terenu, uvek je nekako bio sam - priča jedan od komšija.

On ipak navodi da su i M. M. i njegov stariji brat bili odlični đaci, te da su im i roditelji pristojni ljudi.

- Majka je fakultetski obrazovana, radi u jednom osiguranju. Otac je završio višu školu i radi u zdravstvu. Dobre su komšije, uvek se jave. Deca nisu loša. Ovaj stariji sin je osvajao nagrade i na državnim takmičenjima. I M. M. je išao dobrim koracima kroz školu, bio je dobar đak. Šta se ovo desilo, niko ne zna - navodi komšija.

Kako je “Blic” pisao, telo A. S. otkrili su lekari Hitne pomoći na tavanu porodične kuće M. M. kada su došli u intervenciju zbog tuče.

Prema dosadašnjim informacijama, zločin se dogodio u potkrovlju kuće.

- Drugog dečaka su građani zatekli kako se tetura ispred kuće i pozvali su policiju. Taj dečak je prevezen u bolnicu. Nađen je nož - kaže izvor.

Foto: Društvene mreže

Intervenisala je Hitna pomoć sa dve ekipe zbog dojave da je došlo do tuče, ali po dolasku na lice mesta lekari su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt jednog maloletnika, dok je drugi prevezen u UCKS Niš.

Niška policija jutros je samo kratko izvestila da im je Hitna pomoć prijavila da je pronađeno telo jednog dečaka, da je drugi prevezen u bolnicu i da se radi na rasvetljavanju svih okolnosti. U toku dana nije bilo oglašavanja ni policije ni Višeg javnog tužilaštva o ovom slučaju, koji je uznemirio stanovnike Niša i Niške Banje.

Uviđaj na mestu zločina trajao je do kasnih popodnevnih sati.

Ubijeni dečak je, kažu komšije, bio mnogo dobro dete.

- Bio je mnogo dobro dete, iz dobre porodice. Sa M. M. je bio najbolji drug od trećeg razreda. Ovo je nezamisliva tragedija, svi plačemo od kada smo čuli – kaže majka jednog učenika iz njihove škole.

(Blic)

BONUS VIDEO: „REKLA JE – JEDAN JE PAO MRTAV“ Komšinica otkriva: Baba dečaka osumnjičenog za ubistvo tražila pomoć

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu