NOVI DOKAZI PROTIV BRAJANA VOLŠA: Suđenje odloženo, čeka se analiza novih tragova u slučaju ubistva Beograđanke Ane

Novosti online

23. 08. 2023. u 10:51

SUĐENjE Brajanu Volšu (48), koji je optužen da je u novogodišnjoj noći ubio suprugu, Beograđanku Anu Volš (39), odloženo je za novembar. Podsetimo, suđenje je trebalo da bude nastavljeno danas, ali je kancelarija okružnog tužioca poslala saopštenje da će se ono ipak nastaviti 2. novembra.

НОВИ ДОКАЗИ ПРОТИВ БРАЈАНА ВОЛША: Суђење одложено, чека се анализа нових трагова у случају убиства Београђанке Ане

Foto: Instagram/anawalshe/Craig F. Walker/The Boston Globe via AP, Pool

 - Pribavljeni su novi dokazi i očekuje se da će rezultati DNK analize koji su poslati na veštačenje u nezavisnu laboratoriju stići za oko dve nedelje - prenose američki mediji razlog odlaganja suđenja Volšu.

Podsetimo, on je uhapšen 8. januara zbog ometanja istrage, a kasnije je optužen i za ubistvo supruge. Na prvom suđenju izjavio je da nije kriv, a sudija mu je odredio pritvor, bez mogućnosti kaucije.

Prema navodima tužilaštva, Brajan Volš se sumnjiči da je suprugu ubio u podrumu kuće, potom njeno telo raskomadao i delove odneo na deponiju u kojoj se spaljuje smeće, kako njeni ostaci nikada ne bi bili pronađeni.

Inače, mediji su preneli i da je juče, na novoj lokaciji vršena pretraga terena pošto su građani prijavili da bi u šumovitom predelu u blizini mesta na kom su živeli mogli da budu pronađeni novi dokazi, ali specijalni timovi policije nisu pronašli ništa što bi moglo da bude povezano sa ubistvom Ane Volš.

 - Telo Ane Volš nije pronađeno ali postoje brojni dokazi koji idu u prilog tvrdnji tužilaštva da je suprug Beograđanku ubio u kući, dok su njihova deca spavala na spratu, potom je raskomadao i uništio njeno telo. Pronađen je krvav tepih, tragovi krvi u podrumu, krvav nož, a u kontejneru za smeće i testera na kojoj je bilo DNK tragova - preneli su mediji.

Dokazi su, kako navode, prikupljeni u 10 kesa, i to u kontejnerima u blizini kuće njegove majke.

 - Među dokazima su i ogrlica koju je Ana nosila, Prada torbica, potvrda o vakcinaciji protiv kovida, na njeno ime, kao i drugi predmeti koji sadrže Anin i Brajanov DNK - navode oni.

Jedan od dokaza je i njegova pretraga preko interneta u vreme ubistva. Između ostalog, on je pretraživao "kako se rešiti tela, 10 načina da se uništi telo, koliko dugo se telo oseća".

(Kurir)

BONUS VIDEO:

VELIKA AKCIJA POLICIJE: Razbijena kriminalna grupa u Kraljevu i Loznici, krali kola po celoj Evropi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu