MLAĐI SIN ODVEŽEN NA OBDUKCIJU, A STARIJI U POLICIJU: Nakon tragedije u Mladenovcu priveden i otac

J.D.Lj.

06. 07. 2023. u 18:29

U SELU Međulužje kod Mladenovca, gde je A.L. (14) iz očeve lovačke puške, u igri i najverovatnije iz nehata, ubio rođenog brata N.L. (12), posle više od četiri sata, završen je policijski uviđaj.

МЛАЂИ СИН ОДВЕЖЕН НА ОБДУКЦИЈУ, А СТАРИЈИ У ПОЛИЦИЈУ: Након трагедије у Младеновцу приведен и отац

Foto N. Skenderija

Forenzičari su uzeli sve materijalne dokaze,a policija je obavila razgovor sa ukućanima, kao i nekim komšijama, kako bi se došlo do što više detalja vezano za ovu veliku porodičnu tragediju.

Nakon toga, iz dvorišta porodice Lazić, pogrebnim vozilom je izvezeno telo N.L. i poslato na obdukciju.

Stariji dečak, koji je upucao brata je priveden i on bi, s obzirom da ima punih 14 godina, mogao krivično da odgovara za ono što je uradio.

Takođe, kako nezvanično saznajemo, priveden je i otac dečaka, koji inače kobnu lovačku pušku ima u legalnom posedu,ali je kako se sumnja, najverovatnije nije čuvao na zakonom propisan način.

BONUS VIDEO: RASKOMADAO JE I DRŽAO U KISELINI - U ovoj zgradi je ubijena Noa

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)