EKIPE HITNE POMOĆI JURE KA ŠUMI: Pucnjava iz automatskog oružja u blizini Subotice (VIDEO)

Novosti online

26. 06. 2023. u 10:30

STANOVNICI područja uz šumu na graničnom pojasu sa Mađarskom tokom noći sporadično prijavljuju pucnjavu.

ЕКИПЕ ХИТНЕ ПОМОЋИ ЈУРЕ КА ШУМИ: Пуцњава из аутоматског оружја у близини Суботице (ВИДЕО)

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Intenziviralo se ranije tokom jutra, oko 6 časova, kada su Makova sedmica i Treset ponovo dočekali zoru, ne uz cvrkut ptica, nego zvuke hitaca vatrenog oružja, a kako javljaju građani, puca se i iz automatskog oružja.

O tome svedoči video-snimak koji je jedan sugrađanin postavio jutros oko šest časova na društvene mreže, a na kojem se čuju pucnji iz vatrenog oružja.

Građani takođe javljaju da je primećeno da se više ekipa hitne pomoći uputilo u šumu, ali za sada nema više informacija o povređenima kao ni šta se konkretno preduzima od strane organa reda.

Pre nešto više od nedelju dana nakon novog "puškaranja" policijske snage su u velikom broju ušle u šumu i svojim delovanjem sprečile dalje sukobe. Zvanični epilog tog incidenta je troje povređenih, sve ostalo nije zvanično saopšteno. Istog dana iz ovog pojasa, ali na nekoliko drugih delova u okolini Subotice, policija je pronašla i izmestila u druge prihvatne centre više od stotinu migranata.

Podsetimo, do pucnjave u kojoj su povređene tri osobe došlo je na istom mestu pre samo nekoliko dana, 17. juna, kada su se sukobile dve grupe migranata.

(Subotica.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)