PRE MESEC DANA SE DOSELIO NA ZVEZDARU Komšija o uhapšenom vehabiji: Policajci su izneli nešto iz kuće

N. B.

05. 05. 2023. u 11:16

JEDAN od stanara kuće koja pripada zajedničkom dvorištu od nekoliko stambenih jedinica na Zvezdari, izjavio je za „Novosti“ da je Armin Alibašić, uhapšeni ekstremni sledbenik vehabizma iz Novog Pazar, pre otprilike mesec dana došao da živi tu, u iznajmljenom stanu.

ПРЕ МЕСЕЦ ДАНА СЕ ДОСЕЛИО НА ЗВЕЗДАРУ Комшија о ухапшеном вехабији: Полицајци су изнели нешто из куће

Foto: Novosti

- Za to vreme nije pravio nikakve probleme, nisam primetio da mu je bilo ko dolazio u posete. Kulturno bi se javio svaki put kada sretne nekog od nas stanara u dvorištu. Bio sam veoma iznenađen kada sam jutros video policiju i kada su odveli momka. Mislim da su policajci iznosili nešto iz kuće – rekao je jedan od stanara.

Policija je i dalje na terenu.

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Podsetimo, zbog postojanja osnova sumnje na izvršenje krivičnog dela terorizam, koordinisanom akcijom BIA i MUP-a, jutros u 10 sati uhapšen je Armin Alibašić, ekstremni sledbenik vehabizma iz Novog Pazar.

Prema našim saznanjima, Alibašić je uhapšen nakon njegove objave na društvenoj mreži "Fejsbuk" tokom prethodnih dana, u kojoj je istakao da je „nekada potrebno uzeti pravdu u svoje ruke''. Uz to, navodio je i kako je "zaista snaga u gađanju", objavivši u prilogu i video-snimak kako koristi vatreno oružje u jednoj streljani na području Beograda.

Inače, on se u septembru 2022. godine preselio u Beograd, pa je organizovan i pretres objekta gde je boravio na opštini Zvezdara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)