UŽASAN PRIZOR U LOZNICI: Ubijen muškarac ležao kraj puta

Novosti online

14. 03. 2023. u 08:35

U LOZNICI se sinoć nešto pre ponoći dogodilo ubistvo. Beživotno telo muškarca ekipa "Novosti" je zatekla kraj puta Loznica - Banja Koviljača, koji prolazi kraj nekadašnje "Viskozine" kapije broj 2 u Trbušnici.

УЖАСАН ПРИЗОР У ЛОЗНИЦИ: Убијен мушкарац лежао крај пута

Foto:V.Mitrić

Nema nikakvih zvaničnih informacija o tom zločinu. Mnoge policijske ekipe bile su na mestu događaja, ali i u nekadašnjem krugu fabrike "Viskoze", odakle su oko 1.30 uspeli da izvedu nekoliko desetina ilegalnih migranata, koji su se skrivali u ostacima zgrada.

Nezvanično se moglo čuti da su, navodno, osumnjičeni za ubistvo privedeni u Policijsku stanicu u Loznici. Niko nije mogao to da nam potvrdi ili demantuje.

- Čuo sam nekoliko hitaca nešto oko ponoći - svedoči nam meštanin Trbušnice, čija je kuća stotinak metara od mesta zločina.

- Ne znam šta je u pitanju, ali se ovuda stalno, pored migranata, motaju i drugi meni nepoznati ljudi. Jedan mi je privukao pažnju, morao sam da ga pitam šta stalno traži u krugu "Viskoze" kada tamo nema ništa da se ukrade. Rekao mi je da ćutim i da će da bude posla i za mene. Odgovorio sam mu da me ne interesuju "kombinacije", već da ga moje oči ne vide.

U poslednje vreme azilanti u velikim grupama, čak i do pedesetak, sklanjaju se oko nekadašnjih "Viskozinih" fabrika "Energetike" i "Lozofana", a onda prelaze ulicu i odlaze do šljunkare nedaleko od Drine, verovatno kad dobiju signal da je spreman njihov prevoz preko Drine, u BiH, odakle žele da odu u Hrvatsku i dalje u neku od zemalja EU.

Ovo nije prvi obračun između migranata, ali je jedan od krvavijih. Pre nekoliko godina u Banji Koviljači je nožem migrant migrantu okončao život. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!