PRE SMRTI SANJA OBJAVILA CITAT IZ BIBLIJE: Ubijena dok je kupovala voće u Pirotu

Novosti online

06. 03. 2023. u 08:24

M. M. (55) iz Pirota upucao je u glavu bivšu partnerku S. M. (47) u samom centru grada naočigled prolaznika, dok je birala voće u prodavnici.

ПРЕ СМРТИ САЊА ОБЈАВИЛА ЦИТАТ ИЗ БИБЛИЈЕ: Убијена док је куповала воће у Пироту

Foto: Društvene mreže

Stravičan napad dogodio se juče oko 10 sati u samom centru Pirota na Trgu oslobodilaca.

Nesrećna žena pogođena je u glavu i, nažalost, nije imala nikakve šanse da preživi. Lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

- Najpre se pojavila informacija da je M. M. ubio slučajnu prolaznicu. Međutim, ubrzo je demantovana. Ispostavilo se da su njih dvoje ranije bili u emotivnoj vezi. Očigledno nije mogao da se pomiri sa tim da više nije sa njom - navodi izvor blizak istrazi.

Prema rečima očevidaca, S. M. je ubijena dok je ispred jednog marketa kupovala voće.

- Muškarac je stajao na nekoliko metara od nje kada je ona prišla i počela da bira voće. Zatim je izvadila telefon i pričala s nekim. Ja sam se vratio u prodavnicu kada sam čuo pucanj. Prodavačica je istrčala i viknula: „Žena leži u krvi!“. Bila je upucana u glavu, a taj muškarac je nestao. Kažu da su bili u vezi - ispričao je očevidac za medije.

Sanjini poznanici tvrde da je ona u poslednje vreme bila uznemirena.

Sanja je pre samo šest dana objavila na društvenim mrežama sliku manastira uz citat iz Biblije. Nakon ubistva mnogi su to protumačili kao da je predosetila tragediju.

- I kad stojite na molitvi, praštajte ako šta imate protiv koga, da i Otac vaš koji je na nebesima oprosti vama sagrešenja vaša- navodi se u citatu.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)