ANA VOLŠ U ZAGRLJAJU MUŠKARCA KOJI JE POSLEDNJI PUT VIDEO ŽIVU U NOĆI KAD JE NESTALA: Nikad viđene fotografije (FOTO)

Novosti onlajn

22. 01. 2023. u 11:47

BEOGRAĐANKA Ana Volš (39) za kojom se danima tragalo kada joj se svaki trag izgubio 1. januara, brutalno je ubijena, prema brojnim dokazima američkog tužilaštva, a za njeno ubistvo optužen je njen suprug Brajan Volš.

АНА ВОЛШ У ЗАГРЉАЈУ МУШКАРЦА КОЈИ ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ПУТ ВИДЕО ЖИВУ У НОЋИ КАД ЈЕ НЕСТАЛА: Никад виђене фотографије (ФОТО)

Foto: Instagram

U javnosti su se pojavile nikada viđene fotografije Ane Volš na kojima pozira na proslavi firme u oktobru 2021. kada je radila kao agent za nekretnine u Bostonu.

Nestala majka troje dece iz Masačusetsa nasmejana je i vidno raspoložena na ovim fotografijama.

Najupečatljivije fotografije su one se na kojima pozira za kameru ruku pod ruku sa Gemom Mutluom koji je proveo Novu godinu sa Anom i njenim mužem Brajanom u noći kada se pretpostavlja da je ubijena.

Podsetimo, među jezivim detaljima otkrivenim na suđenju Brajanu Volšu za ubistvo njegove supruge Ane, bila je duga lista onlajn pretraga u vezi sa odlaganjem mrtvog tela i čišćenjem mesta zločina.

Policija je 8. januara pretresla kuću u Kohasetu u Masačusetsu. Pronašli su krv, dva noža i "teške" cerade. Tužioci takođe kažu da nije bilo aktivnosti na kreditnim karticama Ane Volše od njenog nestanka 1. januara.

Navodno je pronađeno i 10 torbi u kojima su bili predmeti sa krvlju. DNK testiranje je povezalo krv i tkivo sa Anom Volš.

Tu su bili svi dokazi koje je Bajan bacio - krvave krpe, njen i njegov DNK, njena odeća i lična dokumenta.

Anine čizme u kojima je poslednji put viđna nađene u kontejneru kod kuće njegove majke, kao i njena orglica.

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!