"NE MOŽEMO DA SLAVIMO BEZ NAŠE IVANE" Stric ubijene devojke slomljen od bola: "Ja tog Jetmira nikada nisam ni video, a ni čuo za njega"

Novosti online

20. 01. 2023. u 19:40

"DANAS nam je slava, ne možemo ni da je slavimo bez naše Ivane...Ja osumnjičenog za Ivanino ubistvo nikada nisam video, niti čuo za njega. Želim da se pronađe, a nama ogromna bol svakako ostaje - priča stric ubijene Ivane Krivokapić (26), za čije ubistvo se sumnjiči Jetmir Gočaj.

НЕ МОЖЕМО ДА СЛАВИМО БЕЗ НАШЕ ИВАНЕ Стриц убијене девојке сломљен од бола: Ја тог Јетмира никада нисам ни видео, а ни чуо за њега

Foto: Fejsbuk

Ivanin stric sa tugom u glasu priča kako niko od porodice ne poznaje Jetmira i naglašava da samo žele da on dobije ono šta zaslužuje, piše Blic.

- Ništa drugo nas ne zanima. Potreseni smo i ne možemo ni da je slavimo kako treba - dodaje on.

Napomenuo je i da je svima mnogo teško, jer su za slavu uvek bili zajedno a sada njihove Ivane nema.

Podsetimo, za Jetmirom Gočajem u ponedeljak je raspisana međunarodna poternica zbog ubistva Ivane Krivokapić.

Ona je ubijena u stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru, utvrđeno je istragom.

Kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, Jetmir je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih dvoje, a potom joj je rukama stezao usta i nos dok nije izdahnula.

Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - navode iz Tužilaštva.

Telo ubijene studentkinje Ivane Krivokapić, podsetimo, pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice.

Sa vrata su joj pokidana dva lančića, koja su ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon sa maskom kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama mogle bi da ukazuju da borila sa ubicom.

BONUS VIDEO: MESTO STRAVE U ZEMUNU - Ovo je kuća u kojoj je u zamrzivaču pronađena beba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna