STANKO JE HEROJ ZVEZDARE: Branio dečije igralište od huligana, pa dobio batine (FOTO, VIDEO)

Novosti onlajn

02. 01. 2023. u 16:29

PREDSEDNIK opštine Zvezdara obišao je danas dečaka Stanka koga su u novogodišnjoj noći pretukli maloletni huligani dok je štitio dečje igralište od vandalizma.

СТАНКО ЈЕ ХЕРОЈ ЗВЕЗДАРЕ: Бранио дечије игралиште од хулигана, па добио батине (ФОТО, ВИДЕО)

Foto: Instagram printskrin/ serbialive_beograd/go_zvezdara

- Situacija nije naivna, po dosadašnjim informacijama deca su formirala razne grupe, vrbovana po osnovnim školama, dokazuju se na Tik Toku i drugim društvenim mrežama, prerastaju u male kriminalce i spremni su na sve da bi bili pohvaljeni u grupi. Roditelji pazite na vreme! - stoji u Instagram objavi Gradske opštine Zvezdara gde je objavljena i zajednička fotografija predsednika ove opštine Vladana Jeremića i hrabrog dečaka, a koga je Jeremić danas obišao.

Podsetimo, u novogodišnjoj noći oko 21.30 grupa maloletnika iz naselja Braće Jerković pravila je haos na dečjem igralištu u naselju Vojvode Vlahovića.

Palili su baklje, vređali prolaznike, uništavali su jedino dečje igralište koje je napravljno u ovom naselju, a namenjeneo za 2.000 dece ovog naselja.

- Naš komšija, dete od 16 godina je rečima branio igralište i završio je sa teškim telesnim povredama. Delikventi koji devastiraju zajedničku imovinu snimljeni su sa više nadzornih kamera, a ovo je samo jedan od snimaka koji je nastao neposredno pored kuće našeg pretučenog komšije - piše u objavi na instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (12)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove