DETALJI STRAVIČNOG ZLOČINA U SUBOTICI: Kolege i komšije šokirane nakon što je Dejan ubio sina - zbog fudbala nastalo krvoproliće

J. Lemajić

11. 12. 2022. u 08:30

SVAĐA u porodici Jakovljević u Subotici u petak uveče dobila je tragični epilog.

ДЕТАЉИ СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА У СУБОТИЦИ: Колеге и комшије шокиране након што је Дејан убио сина - због фудбала настало крвопролиће

Foto: Facebook

Posle najpre verbalnog, a potom i fizičkog sukoba, kako se sumnja, otac Dejan (43) nasrnuo je na sina Milana (23) i nožem mu naneo smrtonosne povrede.

Fizičke povrede naneo je i supruzi Maji, koja je i pozvala policiju. Dejan je odmah uhapšen i osumnjičen za krivično delo ubistvo.

- On se sumnjiči da je, nakon verbalnog sukoba, nožem usmrtio svog dvadesettrogodišnjeg sina, a potom napao svoju suprugu i zadao joj više udaraca po glavi i telu. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici - kažu u subotičkoj policiji.

U Plitvičkoj ulici gde se dogodila porodična tragedija juče je vladao muk. Niko od komšija nije čuo svađu, samo su videli policijska kola i vozila Hitne pomoći.

- Milan je živeo u Novom Sadu i došao je kući za vikend. Zbog čega su se tako posvađali niko ne zna. Dejan je radio kao carinik, imao je dve saobraćajne nesreće u toku godinu dana i dugo nije radio. Moguće i da je to ostavilo posledice na njegovo ponašanje - kažu komšije ne krijući koliko su šokirani.

- Ćerka im je u Americi, a gde je najmlađi sin bio kobne noći to ne znamo. Nadamo se da nije bio svedok strašne tragedije.

Kolege sa carine u šoku

NI druge komšije nisu čule šta se dešava, a vest koja se pronela Suboticom šokirala je i zaposlene u Upravi carina.

- Džo nikada nije pričao da ima problema u porodici, mada dugo i nije radio jer se oporavljao od saobraćajnih nesreća. Svi smo zatečeni jer znamo da je imao divnu decu - kaže kratko jedan od kolega.

Svađa zbog fudbala?

Kako saznajemo, otac i sin su gledali fudbalsku utakmicu Svetskog prvenstva, a onda su se posvađali. Milan je izašao iz kuće i majka je krenula za njim. Pošto se Milan vratio, Dejan je uzeo nož i ubio ga, a suprugu Maju povredio. Maja radi u špediciji, važi za uzornu suprugu i majku i zbog povreda koje joj je naneo muž zadržana je u bolnici.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)