DRAGANU JE GELER POGODIO U RAME: Oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova Srbije - Naša državljanka povređena u napadu u Istanbulu

Novosti online

13. 11. 2022. u 19:14

MINISTARSTVO spoljnih poslova Srbije oglasilo se saopštenjem o povređenoj srpskoj državljanki Dragani Ristić iz Niša koja je ranjena u terorističkom napadu u Istanbulu.

ДРАГАНУ ЈЕ ГЕЛЕР ПОГОДИО У РАМЕ: Огласило се Министарство спољних послова Србије - Наша држављанка повређена у нападу у Истанбулу

Foto Tanjug/AP

- U današnjoj eksploziji u Istanbulu ranjena je jedna naša državljanka. Reč je o turisti Dragani Ristić iz Niša, ona je van životne opasnosti i nalazi se u bolnici, gde će večeras biti operisana, jer ju je geler pogodio u rame. Inače, zasad nema zvaničnih informacija, ovo je informacija od naših turista koji su bili na licu mesta i javili se našem generalnom konzulatu, koji će pružiti pomoć svim našim državljanima. Generalni konzul Ivana Pejović je u stalnom kontaktu sa našom ranjenom državljankom. Obaveštavaćemo javnost o svim novim detaljima i razvoju situacije - navodi se u saopštenju MSP.

U nedelju popodne u pešačkoj turističkoj ulici Istiklal u centru Istanbula dogodila eksplozija. Guverner grada Ali Jerlikaja ranije je izjavio da je, prema preliminarnim podacima, u eksploziji poginulo šest osoba, a 81 je povređena. Policija se nalazi na mestu napada i u toku je istraga. Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan nazvao je eksploziju „bombaškim napadom“.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)