"NIKOLA JE UPUCAN DESET PUTA U STOMAK" Policija traga za maskiranim napadačem - mladić na Zvezdari napadnut dok je izlazio iz automobila

J. D. Lj.

01. 11. 2022. u 10:57

PRIPADNICU MUP Srbije u saradnji sa beogradskim Višim javnim tužilaštvom tragaju za napadačem koji je u noći između ponedeljka i utorka, sa više hitaca iz vatrenog oružja, teško ranio Nikolu R. (29) u Ulici vojvode Vlahovića 35g.

НИКОЛА ЈЕ УПУЦАН ДЕСЕТ ПУТА У СТОМАК Полиција трага за маскираним нападачем - младић на Звездари нападнут док је излазио из аутомобила

D.N.

Prema prvim informacijama, na Nikolu je pucao maskirani napadač na parkingu ispred stambenih zgrada. Tom prilikom Nikola R. je upucan u stomak i nogu. Iako teško ranjen, uspeo je da se sakrije između zgrada, a zatim je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar. On je, kako saznajemo, i dalje u teškom stanju.

Na licu mesta, na parkingu naselja, danas su bili vidljivi tragovi krvi. Komšije kažu da su u šoku, ali i u strahu. Neki od onih, koji tvrde da su posle ponoći čuli jezive krike i zapomaganje, kažu da im je upucani mladić nepoznat.

- Policija "češlja" kraj i zgradu za koju se sumnja da u njoj živi taj dečko - kaže jedna komšinica. - Ali, u zgradi više ne znamo ko gde živi. Ima starih stanara, ali većinom su stanovi izdati, pa se podstanari često smenjuju. Ne stignemo ni da ih dobro vidimo, a kamoli upoznamo.

Kako nezvanično saznajemo, policija je tokom uviđaja, na licu mesta, pronašla petnaestak čaura, a veruje se da je u Nikolinom telu završilo bar pet metaka.

U neposrednoj blizini mesta gde se pucnjava dogodila, nalaze se kladionica, mesara, prodavnica. Navodno, sva tri objekta imaju video-nadzor. Policija je uzela snimke i veruje se da će napadač biti uskoro identifikovan i uhapšen.

Poznat policiji?

RANjENI Nikola R. je, kako saznajemo, odranije poznat policiji, kao i pravosudnim organima. Navodno, protiv njega su bile podnete prijave zbog nasilničkog ponašanja, ugrožavanja sigurnosti, ali i prodaje narkotika. Pretpostavlja se da je mogući razlog pucnjave i ranjavanja raniji neraščišćeni odnosi ili dugovi.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)