DEJAN STRADAO U TRAGEDIJI KOD REKOVCA: Bio među najmlađim poljoprivrednicima u selu - komšije imaju samo reči hvale

Z. Gligorijević

22. 10. 2022. u 09:56

DEJAN Jokšić (42) iz Nadrlja kod Rekovca poginuo je juče kada se prevrnuo traktor kojim je pošao u šumu i zadao mu povrede opasne po život.

ДЕЈАН СТРАДАО У ТРАГЕДИЈИ КОД РЕКОВЦА: Био међу најмлађим пољопривредницима у селу - комшије имају само речи хвале

Foto: Privatna arhiva

Kako su jule pisale "Novosti", Dejan je bio u planini iznad sela, i pokušavao je da sa puta poravna jedno uzvišenje. Koristio je čekrk da bi to uradio. Nažalost traktor je počeo da se naginje i nesrećni čovek upao je u jarugu, a traktor ga poklopio. 

Hitna pomoć je brzo stigla na mesto nesreće, ali Dejan je već bio mrtav.

Foto: Privatna arhiva

Dejan Jokšić

Nesreća se dogodila juče oko 17 časova. 

Bio je mladić za primer

Komšije ističu da je Dejan bio mladić za primer. 

- Sada je suvišno da se kaže bilo šta. Dejan je bio mladić za primer. Kratko je radio u jednoj firmi u Kragujevcu, putovao je iz rodnog sela na posao, ali je dao otkaz i vratio se na imanje pokojnog oca Mise. Obrađivao je dosta zemlje i bio je među najmlađim poljoprivrednicima u selu. Stvarno žalosno. Ne mogu da verujem da ga više nema, jer sam ga jutro video živog i veselog – kaže meštanin Nadrlja.

U selu kažu da se Dejan nije ženio i da za njega imaju samo reči hvale. Nesrećni mladić ima tri brata i tri sestre, koji žive i rade u Kragujevcu.

BONUS VIDEO: 

"JOŠ SE TRESEM, SVUDA U ZGRADI JE KRV": Stanari zgrade u Nišu uznemireni nakon ranjavanja policajca

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!