POCEPALI UMRLICU MONSTRUMA: Danas sahrana Marka koji je ubio svoju ćerkicu, pa sebe

J. J. B.

07. 10. 2022. u 07:30

MARKO Budimirović iz Vršca, koji je ubio svoju ćerku Petru a potom sebe, danas će biti sahranjen na Gradskom groblju u Vršcu.

ПОЦЕПАЛИ УМРЛИЦУ МОНСТРУМА: Данас сахрана Марка који је убио своју ћеркицу, па себе

Foto: Novosti

Da taj grad ne pamti takvog monstruma, govori i to što je neko pocepao njegovu umrlicu na groblju.

Ona je, takođe, uklonjena i sa ulaznih vrata Gradske kuće, u kojoj je ubica godinama radio u Odeljenju za javne nabavke.

Komšinica kaže da će, uprkos svemu, danas saučestvovati u bolu njegove majke, jer je njoj, ističe, u ovoj situaciji možda i najteže.

- Izgubila je sina jedinca, izgubila unuku i, uz to, sin joj je ubica. Koje srce to može da izdrži - konstatuje komšinica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

MNOGI ĆE SE IZNENADITI: Kako se NJegoš zapravo zvao? Oslovljavali su ga sa Petar i Rade, ali je njegovo kršteno ime bilo drugačije

VLADIKA PETAR II Petrović NJegoš bio je i ostao upamćen kao vrlo harizmatična ličnost, markantni vladar, ali i duboko prosvetljena misaona figura o čemu svedoče njegova znamenita književna dela. Iako su u usmenoj tradiciji i pisanoj istoriji njegov lik i delo opšte poznati, neki bitni detalji iz njegovog života slabo su poznati.

08. 12. 2022. u 18:51

Komentari (0)

TUŽNA PRIČA ČUVENOG GLUMCA: Grob Milana Srdoča skroz zapušten