STRIC I UJAK UBICE ZANEMELI: Prekosutra sahrana Marka B, koji je udavio ćerku, rođaci došli po njegove stvari

J. BALjAK

05. 10. 2022. u 23:10

STRIC i ujak Marka Budisavljevića danas su bili zaduženi da njegove stvari iznesu iz stana, u kom je počinio stravičan zločin.

СТРИЦ И УЈАК УБИЦЕ ЗАНЕМЕЛИ: Прекосутра сахрана Марка Б, који је удавио ћерку, рођаци дошли по његове ствари

Foto J. Baljak

- Šta da vam kažem. I mi smo zatečeni. Niko to nije očekivao od Marka - kratko su prokomentarisali.

Podsetimo, jeziv zločin koji je šokirao ne samo Vršac, već i celu Srbiju, dogodio se juče. Marko B. je prvo u kofi udavio ćerku Petru staru dve i po godine, pa se obesio.

Pre zločina supruzi Suzani je posalo poruku - "ubiću dete, pa sebe".

Suprugu Suzanu je godinama maltretirao i zlostavljao, prijavljivala ga je za nasilje.

Marko je bio lečeni psihijatrijski bolensik, što gotovo niko nije znao, a i sud mu je u presudi izrekao meru obaveznog psihijatrijskog lečenja.

Šest dana pre ubistva osuđen je na uslovnu kaznu od tri godine zbog nasilja u porodici. Posle toga mu je dodeljeno dete.

Njegova supruga Suzana nije se mirila sa tom odlukom Centra za socijalni rad, već se žalila, ali je navodno usledio odgovor da o tome odlučuju ljudi koji su stručni i da ona nije stručna.

Malena Petra biće sahranjena sutra, a njen otac Marko B. dan kasnije

BONUS VIDEO - Snimci zgrade u Vršcu u kojoj je otac ubio ćerku pa sebe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (1)

MORATE ZNATI: Šta treba da radite u slučaju jakog zemljotresa