SAHRANJEN OF ROUD VOZAČ: Tragedija u kod Ivanjice, Izet Bronja nastradao posle trke

V. N.

25. 09. 2022. u 22:39

IZET Bronja (47), of roud vozač koji je nastradao kod Ivanjice posle džipijade, sahranjen je danas u Novom Pazaru, nakon molitve koja je obavljena u porodičnoj kući.

САХРАЊЕН ОФ РОУД ВОЗАЧ: Трагедија у код Ивањице, Изет Броња настрадао после трке

Foto privatna arhiva

Podsetimo, Bronja je nastradao po završetku ekstremne trke, kada su od cilja vozači krenula nazad ka mestu okupljanja.

- Nastradali muškarac se prevrnuo na izuzetno nepristupačnom terenu. Njegove kolege koje su išle za njim odmah su pritrčale kako bi mu pomogle i prenele ga do saniteta, ali je, nažalost, preminuo od zadobijenih povreda - ispričali su očevici.

Od nastradalog vozača na društvenim mežama oprostila se i grupa "Off Road Novi Pazar 4x4", čiji je Bronja bio član, a prijatelji i kolege sa nevericom i tugom su dočekali ovu informaciju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)