POLICAJAC IZ SURDULICE U PRITVORU DO 30 DANA: Pretio i mahao pištoljem, ugrozivši čak pet osoba

J.S.

21. 09. 2022. u 10:01

POLICIJSKI službenik graničnog prelaza Strezimirovci M. M. (29) iz Surdulice priveden je i nakon saslušanja mu je određen pritvor do 30 dana jer je pretio i mahao pištoljem, ugrozivši čak pet osoba.

ПОЛИЦАЈАЦ ИЗ СУРДУЛИЦЕ У ПРИТВОРУ ДО 30 ДАНА: Претио и махао пиштољем, угрозивши чак пет особа

Foto: J. S.

Sve se desilo u nedelju nakon slavlja u obližnjem ugostiteljskom objektu. Prisilno je zaustavio taksi vozilo koje je prevozilo četvoro mladih, dvojicu mladića i dve devojke,  svi iz Surdulice, kada se fizički i uz pretnje obračunavao sa njima, da bi potom sa pištoljem čekao ispred kuće jednog od mladića, te kada je otac upitao zašto dira decu, stavio mu je pištolj na čelo, a potom repetirao i isti uperio i prema sinu ovog čoveka. Ljudi su uspeli da sednu u automobil i slučaj prijave policiji.

Bahati policijski službenik pokušao je da pobegne sa lica mesta, ali je uhapšen i najpre je zadržan u policiji po nalogu zamenice Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom Hanu. 

U utorak po podne salušan je i negirao je krivično delo, ispričao je da je bio napadnut i da je u samoodbrani izvadio pištolj. Određen mu je pritvor do 30 dana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene