"IZBO JE NOŽEM PRED MAJČINIM OČIMA" Komšije tuguju za LJiljom koja je ubijena u Subotici - Bila je divno biće

J. LEMAJIĆ

20. 09. 2022. u 19:24

U SUBOTIČNOM naselju Ker juče je, kako se sumnja, Robert Velimirović nožem ubio bivšu suprugu Ljiljanu Velimirović (54), naočigled njene majke Ljubice Dondolović.

ИЗБО ЈЕ НОЖЕМ ПРЕД МАЈЧИНИМ ОЧИМА Комшије тугују за Љиљом која је убијена у Суботици - Била је дивно биће

Foto: Fejsbuk

Nesrećna žena odmah je podlegla povredama, a osumnjičeni za zločin je pobegao i za njim policija intenzivno traga.

Tragedija se dogodila u domu porodice Dondolović, u Ulici Sergeja Jesenjina, gde je Ljiljana stanovala sa majkom. Bivši muž, od koga je razvedena već godinama, došao je na vrata juče oko 14 časova.

- Ljubica je otvorila vrata i pustila bivšeg zeta u kuću, verovatno je mislila da hoće da se pomiri sa Ljiljanom. Šta se desilo, to samo oni znaju. Ljiljana verovatno nije htela da razgovara o pomirenju i on je nasrnuo na nju. Izbo ju je nožem pred majčinim očima - priča komšinica Slavica. - Ljilja je bila divno biće, sa svakim bi popričala, lepo pozdravila. Vratila se kod majke posle razvoda. Ima divnu ćerku, koja je sada u Engleskoj. Jadna majka, šta je dočekala.

Dok za Ljilju, koja je radila u fabrici čipke, svi imaju reči hvale, komšije njenog muža Roberta ne poznaju, osim iz viđenja, ali su, kažu, čuli da je bio alkoholičar.

- Nismo čuli viku ni svađu. Samo lupu vratima i lelek majke. Vrlo brzo je stigla Hitna pomoć, ali našoj komšinici nije bilo spasa - kaže nam jedna od stanarki zgrade u kojoj se dogodio zločin. - Svi smo u šoku. Ovo je velika tragedija.

U Policijskoj upravi u Subotici su nam potvrdili da se desio zločin i da se traga za osumnjičenim. Kako saznajemo, do sada nije bilo prijava za nasilje u porodici.

BLOKADA GRADA

U SUBOTICI su juče od 14 časova bili zatvoreni delovi grada kroz koje je ubica mogao da pokuša da pobegne. Kontrolisana su vozila i obilažena mesta na kojima bi ubica eventualno mogao da se krije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024