GOTOVA DNK ANALIZA TELA ZABETONIRANOG U BURETU: Biljana ubila muža, pa izvršila samoubistvo

I. Mitić

02. 08. 2022. u 13:49

REZULTATI DNK analize tela muškarca koje je 28. juna pronađeno zabetonirano u buretu u Velikom Trnjanu kod Leskovca potvrdilli su ranije pretpostavke da je reč o Ivanu Stojanoviću (40).

ГОТОВА ДНК АНАЛИЗА ТЕЛА ЗАБЕТОНИРАНОГ У БУРЕТУ: Биљана убила мужа, па извршила самоубиство

D.M.

Ovo je danas za "Novosti" zvanično saopšteno iz Višeg tužilaštva u Leskovcu, koje vodi istragu ovog nesvakidašnjeg slučaja. Na koji način je ubijen, odgovor će dati obdukcioni nalaz, koji još nije stigao u Tužilaštvo.

Prema nezvaničnim informacijama, istraga je pokazala da je nesrećni čovek ubijen, a da je ovaj zločin, najverovatnije hladnim oružjem, počinila njegova supruga Biljana Stojanović(38), koja je u međuvremenu izvršila samoubistvo.

- Telo je pronađeno u pomoćnom objektu porodične kuće, sada pokojne Biljane Stojanović i rezultati su pokazali da se radi o Ivanu Stojanoviću, suprugu sada pokojne Biljane.

Obdukcioni nalaz tela pokojnog Ivana Stojanovića još uvek nije dostavljen tužilaštvu od strane Zavoda za sudsku medicinu, od čega zavisi preduzimanje drugih radnji u vezi sa ovim slučajem - navodi se u saopštenju koje su "Novosti" dobile iz Tužilaštva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri