DVOJE DECE OSTALO BEZ MAJKE, BORILA SE ZA NJIH: Potresna ispovest kolega ubijene Blaženke

Novosti online

31. 07. 2022. u 16:34

ZAPOSLENI u porodilištu Narodni front slomljeni su od bola od kako su saznali da je njihova koleginica, babica Blaženka J. (39) ubijena sinoć u Batajnici.

ДВОЈЕ ДЕЦЕ ОСТАЛО БЕЗ МАЈКЕ, БОРИЛА СЕ ЗА ЊИХ: Потресна исповест колега убијене Блаженке

Foto: Facebook

Nesrećnoj ženi je presudio njen suprug Čedomir J. (43)

Blaženkine kolege ne mogu da veruju da je stradala tako dobra žena. Kako navode, bila je požrtvovan i dobar radnik, borila se za svoju porodicu, iako je umela da se požali da ima probleme u braku.

- Blaženka i ja smo radile zajedno poslednjih 10 godina. Ona je bila jedna dobra, vredna i plemenita žena. Požrtvovana majka! Borila se za svoje dvoje dece, radila je i privatno. Kolegama je uvek izlazila u susret, svakom je htela da pomogne da uskoči. Bila je veliki čovek - kaže Ljiljana, glavna sestra odeljenja na kom je pokojna Blaženka radila.

Ona dodaje da su nesrećnu ženu svi voleli i da su zanemeli kada su čuli da je sinoć ubijena u Batajnici.

- Obožavale su je i pacijentkinje i doktori i druge medicinske sestre.

Foto: Facebook

 

Za tragičnu vest Ljilja je saznala samo nekoliko sati nakon što se tragedija dogodila.

- Sinoć su mi odmah javili i nisam mogla da dođem sebi. Bila sam u šoku. Ona je trebala danas da radi prvu smenu i ja sam došla sada da je zamenim. Volela bih da je menjam zbog neke lepe stvari, a ne zato što je više nema.

Na pitanje da li se Blaženka žalila da je suprug maltretira, glavna sestra Ljilja odgovara.

- Iskreno, svi mi imamo probleme i nesluglasice. Govorila je samo da su imali prepirke, da su se posvađali, ali nije mi nikada rekla da je tuče i maltretira. Dvoje dece je ostalo bez roditelja. Ćerka joj je tek napunila 18 godina, a sin treba sada da krene u peti razred. Velika je to tuga. Mnogo nam je teško. Trebaće nam vremena da dođemo sebi - kaže sestra Ljilja.

(Informer)

BONUS VIDEO - "ZAHTEVA DA ŽIVI SA MNOM": Smilja tvrdi da je već prijavljivala nasilje u porodici

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)