POLICIJA JOŠ TRAGA ZA UBICOM: U Zmajevu sahranjeni Dragan Manojlović (74) i njegova sestra od ujaka Zora Dakić (83)

Lj. P.

09. 07. 2022. u 08:15

NA seoskom groblju u Zmajevu, juče su sahranjeni Dragan Manojlović (74) i njegova sestra od ujaka Zora Dakić (83), čija su beživotna tela pronađena u sredu kasno uveče u porodičnoj kući u Ulici Radoja Domanovića 20 u ovom mestu.

ПОЛИЦИЈА ЈОШ ТРАГА ЗА УБИЦОМ: У Змајеву сахрањени Драган Манојловић (74) и његова сестра од ујака Зора Дакић (83)

Marko Polovina, Foto: Društvene mreže

Za njihovu smrt osumnjičen je Manojlovićev unuk Marko P. (29), sin njegove ćerke, koji je u bekstvu i policija za njim intenzivno traga. Krvavi zločin se dogodio najverovatnije 5. jula, a otkriven je dan kasnije, kada je policija došla na vrata Manojlovićevog doma, jer je njegova ćerka pozvala policiju i prijavila da ceo dan sa ocem ne može da stupi u kontakt.

Dvoje penzionera usmrćeno je udarcima sekirom, a policija je u kući zatekla užasan prizor - oba tela su bila u lokvama krvi, a Dragan je bio izudaran gotovo do neprepoznatljivosti. Stvari u kući su bile ispreturane, ali još nije poznato da li je i šta odneto. Osumnjičeni je odatle pobegao Manojlovićevom "dačijom", i za njim se traga.

- Sve se proverava, pa i mogućnost da je možda nekako uspeo da pređe granicu, mada je za to mala verovatnoća, s obzirom na to da nema ovlašćenje za korišćenje tuđeg vozila - kaže izvor upoznat sa istragom.

Meštani Zmajeva i dalje su u šoku zbog strašnog zločina, a posebno stanari Ulice Radoja Domanovića, koji s prvim mrakom zaključavaju kapije i kuće.

- Sve nas je ovo jako uznemirilo - kaže sredovečni meštanin, dodajući da porodicu osumnjičenog poznaje kao dobru, i da se nikome nisu zamerili. - Ko zna šta se tu i kako desilo. Treba pustiti policiji da ona to utvrdi. 

DEVOJKA: ČUDNO SE PONAŠAO

IZJAVU policiji dala je i devojka osumnjičenog Marka P., koja živi sa njim, i koja ga je poslednji put videla u utorak ujutru, kada je otišao na posao. Kako je rekla u policiji, on joj se od tada, navodno, nije javljao.

- Rekla je, navodno, da joj je i prethodno veče bio čudan i da joj se činilo da je malo psihički popustio, ali da ne zna zašto je bio tako nervozan. Ona ne veruje da je on tako nešto mogao da uradi, jer je dobar - kaže izvor blizak istrazi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)