ŠEST MINUTA GA DELILO OD KRVAVOG PIRA BRATA ILIJE: Da su se sreli, možda ni Nikola danas ne bi bio živ (FOTO/VIDEO)

Novosti online

14. 04. 2022. u 15:17

DA se Nikola G. (23) iz večernjeg izlaska vratio samo šest minuta ranije u porodičnu kuću u čačanskom naselju Kulinovci, susreo bi se oči u oči sa ubicom - svojim rođenim bratom Ilijom (21).

ШЕСТ МИНУТА ГА ДЕЛИЛО ОД КРВАВОГ ПИРА БРАТА ИЛИЈЕ: Да су се срели, можда ни Никола данас не би био жив (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Privatna arhiva

Sigurnosne kamere sa obližnjeg domaćinstva snimile su da je Ilija, posle svirepog ubistva svoje majke Slađane (49), oca Milana (57) i nepokretnog dede Sretena (87), iz kuće izašao u 1.11 sati posle ponoći, a da je Nikola kući došao u 1.17 časova. On je zatekao zaključana vrata na kući i spuštene roletne.

Kada je kroz mali otvor na prozoru video nečije noge na podu u lokvi krvi, odlučio je da obije vrata i uđe u kuću, u kojoj je zatekao iskasapljena tela svojih ukućana.

Majku u kupatilu, oca u drugoj i dedu u trećoj prostoriji. Ilija je sa mesta zločina pobegao, a policija ga je pronašla u jutarnjim satima, na ulici, na oko 500 metara od kuće.

- Da je Nikola došao samo nekoliko minuta ranije, brat bi verovatno i na njega nasrnuo nožem. Ne smem ni da pomislim šta je sve moglo da se dogodi – rekao nam je jedan od rođaka porodice.

Inače, posebnu dozu jeze u ionako užasnu priču dodaje nezvanična informacija iz istrage da je Ilija G. nožem ubadao svoje najmilije i u trenutku dok su ovi bili već mrtvi. Potom je sav krvav izašao iz kuće i otišao u noć. Skrivao se u obližnjem naselju sve dok ga policija nije uhapsila u subotu ujutru.

BONUS VIDEO - TRI KOVČEGA ZA UBIJENU PORODICU: Na Ateničkom groblju u Čačku sahranjeni Glišovići

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!