PRETUČEN SAM, BOLI ME SVE ŽIVO: Radnika agencije "Ineks plus", koja obezbeđuje objekte kompanije "Ziđin", lopovi teško povredili u Boru

V. Đ.

15. 03. 2022. u 21:19

SAŠA S. (49), radnik agencije "Ineks plus", koja obezbeđuje objekte kompanije "Ziđin", napadnut je i brutalno pretučen u ponedeljak oko 23 časa kod kriveljske flotacije.

ПРЕТУЧЕН САМ, БОЛИ МЕ СВЕ ЖИВО: Радника агенције Инекс плус, која обезбеђује објекте  компаније Зиђин, лопови тешко повредили у Бору

Saša S. / Foto "Ineks plus"

Kompanija "Ziđin koper" je saopštila da su na Sašu S. najverovatnije nasrnuli kradljivci sekundarnog bakra dok je bio u redovnom obilasku pogona.

- Te noći došlo je njih petoro-šestoro u krug fabrike i imali su hirurške maske na licu. Rekao nam je da ih je oterao i upozorio da ne ulaze, ali su se oni na to oglušili i napali ga. Tukli su ga i šutirali toliko jako da ga, kako kaže, "boli sve živo". Rekao je da ga sad bole rebra i cela leva strana tela, kao i da prima infuziju - kažu iz firme "Ineks plus".

Napadnuti radnik je ispričao kolegama da se onesvestio od siline prvog udarca, pa ne može sa sigurnošću da kaže ni koliko ljudi ga je tuklo, a brojne povrede po glavi i telu govore da su batinaši nastavili da ga udaraju onesvešćenog. Kada se osvestio, Saša je pozvao dežurnu službu "Ineks plusa", pa mu je u pomoć pritekao najbliži kolega sa kapije kriveljske flotacije. Povređeni službenik zbrinut je u borskoj Bolnici i prema rečima dr Siniše Srbulovića ima povrede mekih tkiva glave.

- Motiv napada na S. S. još nije utvrđen. Postoji mogućnost da se u tom trenutku i na toj lokaciji spremala velika krađa, koju je on svojim prisustvom omeo. Ovaj mučki napad je kulminacija bahatosti lokalnih kradljivaca sekundarnog bakra, jer je S. S. za dlaku izbegao najgori mogući scenario. Mogli su da ga ubiju - izjavio je komandir "Ineks plusa" Dragiša Ivković i dodao da je od početka godine bilo desetak napada na službena lica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)