DETALJI KRVAVOG NAPADA U SUBOTICI: Sve se odvilo pred prolaznicima - "Čuo se vrisak i čovek je pao"

Novosti onlajn

12. 03. 2022. u 17:25

DANAS je u Subotici nasred ulice izvršen pokušaj ubistva. Gotovo na bizaran način, stariji čovek od 78 godina, dohvatio se pribora za šivenje i nasrnuo na muškarca (48) i naneo mu teške povrede u predelu stomaka.

ДЕТАЉИ КРВАВОГ НАПАДА У СУБОТИЦИ: Све се одвило пред пролазницима - Чуо се врисак и човек је пао

Foto: J. L.

Kako se saznaje, na ulici je bilo i prolaznika, koji su primetili samo da je neko vrisnuo i pao, dok se napadač brzo udaljio odmah sa mesta zločina u pokušaju.

Međutim, osumnjičeni nije umakao, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su Subotičanina M. B. (1944), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.

On se sumnjiči da je danas na ulici presreo oštećenog i oštrim predmetom naneo mu ubod u stomak, a zatim pobegao. Policija ga je ubrzo identifikovala i kod njega je pronađeno šilo, kojim je kako se sumnja, naneo teške povrede četrdesetosmogodišnjem muškarcu.

Kako se nezvanično saznaje, razlog napada osumnjičenog na mlađeg čoveka, jeste nerešeni sukob iz ranijeg perioda. Povređeni muškarac je zbrinut u Opštoj bolnici u Subotici. Na hirurgiji mu je urađena neophodna intervencija i nije životno ugrožen.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Subotici, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Kurir)

BONUS VIDEO: 

SUPRUG STRADALE SLAVICE NAKON POŽARA: Dragan Tabakov ispred sobe u kojoj je izgorela njegova žena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)