SNAJPER ZVAO I TRAŽIO DA PLATI: U Novom Sadu nastavljeno suđenje Draganu Banjcu, optuženom za ucenu fudbalera Vojvodine Mladena Devetka

Lj. P.

14. 02. 2022. u 20:36

SASLUŠANjEM svedoka, u ponedeljak je u Višem sudu u Novom Sadu nastavljeno suđenje Draganu Banjcu (32), optuženom da je od Mladena Devetka (21) iz Futoga, fudbalera Vojvodine, pokušao da iznudi 40.000 evra.

СНАЈПЕР ЗВАО И ТРАЖИО ДА ПЛАТИ: У Новом Саду настављено суђење Драгану Бањцу, оптуженом за уцену фудбалера Војводине Младена Деветка

Foto: Društvene mreže

Danijela Mitrović, majka Devetkove devojke Jovane Mitrović, kazala je da su njenu kćerku optužili da je pokrala pare iz firme "Bor eksport" u kojoj je radila, i da se najpre pominjao iznos od 10.000 evra, a na kraju da duguje sto hiljada evra. Po njenoj priči, u jednoj advokatskoj kancelariji, gde je išla na sastanak, pominjali su joj Devetka, i pokazali njegovu fotografiju.

- Tom sastanku prisustvovao je i moj otac, koji je dao dva miliona dinara na ime ćerkinog duga. Rečeno nam je da ako ja ne platim, platiće Mladen, navodeći da on neće više nikada igrati fudbal - izjavila je Mitrovićeva. - Branila sam Mladena, jer on nema nikakve veze sa tim.

Devetka je posle toga, po priči Danijele Mitrović, telefonom zvao i Slobodan Milutinović Snajper, tadašnji član Upravnog odbora Vojvodine.

- Bila sam prisutna kada je Milutinović Devetku rekao da mora da plati 100.000 evra - ispričala je Mitrovićeva. - Znala sam da Mladen nema taj novac i da nije dužan. Bila sam prestrašena, a onda je moj otac dao dva miliona.

Goran Borozan, direktor firme u kojoj je nekada radila Devetkova devojka, u svom svedočenju je tvrdio da su ga Jovana i njen momak potkradali zajedno, i da poseduje video-snimke na kojima se fudbaler vidi na njenom radnom mestu, a ona kako seče neku dokumentaciju.

- Sa računa moje firme su plaćali letovanja i zimovanje, ajfone, nameštaj za stan, i njenu estetsku operaciju - tvrdio je Borozan, ističući da od Jovane i Devetaka potražuje 10 miliona dinara, a da su mu do sada vratili dva miliona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)