NAJMLAĐI BRAT NOŽEM NAPAO NAJSTARIJEG: Muk u kući nakon nesreće u Zemunu, komšije u šoku

A.Vojnović

03. 02. 2022. u 11:45

BEOGRADSKA policija uhapsila je juče M. E. (16) zbog pokušaja ubistva svog brata M. K. (25). Naime, brat je ubo brata nožem u kući u Zemunu.

НАЈМЛАЂИ БРАТ НОЖЕМ НАПАО НАЈСТАРИЈЕГ: Мук у кући након несреће у Земуну, комшије у шоку

Foto: Z.J.Mačak

Ispred kuće u kojoj se sinoć dogodio pokušaj ubistva, danas je mirno. Na pitanja novinara porodica nije htela da odgovara.

Kako su nam ispričale komšije, reč je o porodici koja se ovde doselila iz Beočina pre 15 godina. U kući živi otac sa trojicom sinova, a prema rečima suseda, najmlađi brat je nožem napao najstarijeg. 

Komšije su neprijatno iznenađene zbog svega što se dogodilo. Kako kažu, ova porodica nikada ranije nije pravila probleme i do sada nije bilo nikakvih incidenata. 

BONUS VIDEO: 

DAN NAKON VELIKOG POŽARA: Izgoreo konak manastira Svete Trojice

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)