PORODICA NA KOJU JE BAČENA BOMBA: Reketiraju nas zbog sina, koji je čak digao kredit da im vrati novac

Novosti online

11. 01. 2022. u 15:47

PORODICA na koju je bačena bomba jutros oko 4 sata na njihovu porodičnu kuću u selu Čitluk kod Kruševca kažu da ovo nije prvi napad na njih.

ПОРОДИЦА НА КОЈУ ЈЕ БАЧЕНА БОМБА: Рекетирају нас због сина, који је чак дигао кредит да им врати новац

Foto: Printskrin Kurir

- Ovo je drugi napad u roku od četri dana! Strašno, mi znamo ko nam je bacio bombu i ko nas maltretira - kaže porodica i dodaje da su zbog bezbednosti ugradili kamere.

- Na Božićno jutro bačena je prva bomba, a jutros druga. Plašimo se za svoje živote, ovo je strašno šta preživljavamo. Naš pakao traje već godinu dana i do sada su nas kamenovali, pretili pištoljima i bacali bombe, a sve to zbog ljudi koji reketiraju našeg sina.

Oni dodaju da su svaki put prijavili policiji napad na njih.

- Prošle godine za Božić nam je isto bačena bomba, potom 1. februara, a samo dan kasnije su došli naoružani do zuba i krenuli da nam prave haos tražeći od nas novac. Oni su reketirali našeg sina koji im je do sada dao 280 hiljada dinara, čak je i digao kredit kako bi im davao pare.

Takođe, kada više nije imao da im daje, novac smo davali mi, ali više nismo imali - kaže napadnuta porodica i dodaje:

- Kada je odlučio da im ne daje pare, oni su počeli da prete kako će da nam demoliraju kuću, što se i događa. Sada je maskiran čovek došao čak i u rukavicama bacio bombu. Užas, osećamo se nebezbedno zbog reketaša - kaže porodica za Kurir.

Podsetimo, nepoznata osoba bacila je jutros oko 4 sata bombu na porodičnu kuću nadomak Kruševca, na svu sreću niko nije povređen i pričinjena je manja materijalna šteta.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

KRAJ NA VEŠALIMA: Najveće suđenje 20. veka ratnim zločincima održano je u Nirnbergu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!