POVODOM nezapamćene jučerašnje tragedije u Ulici Sime Šolaje u Somboru, kada je Zdravko Goranović (55) usmrtio, kako se veruje, najpre suprugu Mirjanu (59), a zatim i ćerke Anastasiju (19) i četiri godine mlađu Anabelu, a zatim izazvao požar u kući, posle čega se obesio na tavanu, danas se saopštenjem oglasilo Više javno tužilaštvo u tom gradu.

Komentari (3)

Deja

30.12.2021. 14:07

Opet institucije skroz zakazale! Tacnije, nista i ne rade, sem sto teraju ljude da prijave nasilje, a onda im oktenu ledja! Mislite da je dovoljno jednom ludaku reci imas zsbranu da im prilazis?! Jeste, dovoljno je ali da jos vise odlepi i na kraju ih pobije!tolika policija a ni jedna patrola da oh stiti. Msm ovo je postalo kod nas alarmantno odavno, jer sistem ne postoji! Postoje samo sudije koje su korumpirane do zla boga, koje niko ne nadgleda njihov rad, a i kad novine objave nekog sudiju da je pustio nekog pod cudnim okolnostima, svi cute, ministri, policija, ostale sudije, jednostavno nikom ne polazu racune na ono sto rade! Evo sta je sudija uradio, bulvalno im je sudija presudio! I jos kedna stvar, ne moze sudija da sudi ludom! Za to si dusevne bolnice, postoje vestscenja, al sve se to preskace i radi se mimo svakog zakona i protokola! Mozete sad svi da osidjujete ovog ludaka, ali sudije su kumovale i tacka kraj! Tako da nemojte vise da terate zrtve da prijavljuju, jer im samo odmazete!

123456

30.12.2021. 17:52

Можда треба иселити жртве на сигурно место а не починиоца јер ево шта се дешава, ово би се десило и да није укинут притвор, после робијања би се овако исто завршило. Жртве треба иселити на сигурно али би то коштало изградње станова, власти ето нашле јефтиније решење - избациш починиоца из сопствене куће и онда он револтиран уради ово. Када ће се донети неки закон са нормалним решењима? Ако већ власти хоће да глуме бригу о томе шта се догађа по кућама у Србији онда дрешите кесу и градите станове за овакве случајеве.